Goin' out..., Hurry no Worry, Keep it simple...

Şi după… #NoFilter

Că tot mă ţin să vă povestesc…
Am fost să văd cum ar fi dacă ar fi să mă apuc de şcoală. Dada, căci niciodată nu e prea târziu pentru asta. Şi am stat eu să mă gândesc… la ce nu mă pricep deloc dar mi-ar plăcea să… şi ar fi bine să… şi aş economisi bani… ba chiar aş putea câştiga din asta la o adică…
Aşa am ajuns la Şcoala de… Cosmetică🙂 Na, doar nu vă gândeaţi la altceva… Eu, care abia reuşesc să-mi întind fondul de ten pe faţă dimineaţa, eu ,care în afară de blush şi rimmel refuz să adaug în geanta de cosmetice orice m-ar putea încurca în drumul împleticit spre cana de cafea, eu am vrut să văd într-o seară ce şi cum…

   
Cum să-mi subţiez nasul dintr-o linie trasă unde şi cu ce trebuie…
Cum să-mi fac ochii să strălucească…
Cum să-mi măresc buzele fără acid…
Cum să arat bine, pe scurt, şi vineri dimineaţa, după o săptămână de muncă dar şi vineri seara, la un eveniment…
Asta superficial, aşa…🙂

Dar descoperirea secolului pentru mine a fost alta. Se numeşte HIFU şi e cea mai tare invenţie. Să vă zic de ce…
Nu ajung niciodată la tratamente cosmetice. De niciun fel. Şi daca ajung la unul, nu mai ajung la al doilea. Şi până acum cam toate ofertele presupuneau cel puţin 4 sedinţe ca să se vadă efectul. Şi revenirea dupa juma’ de an ca să-l păstrez.
Ei bine tehnologia HIFU zice aşa, pe scurt: vii o dată şi tot anul nu mai ai treabă. Cearcănele se estompează, ridurile dispar, (mă rog, nu cu totul, că nu vindem gogoşi aici ci produse:))) Dar vizibil…) În plus ar fi şi un lifting instant de sprâncene. Faţa străluceşte şi tu, clientul, faci din nou selfie-uri fără să faci întindere de muşchi sau exces de filtre.
Mai multe, daca vreţi să aflaţi, pe site.

      
Iar şcoala, care tocmai a împlinit 10 anişori, e chiar mişto, să ştiţi. La fel şi doamna doctor Manuela Răvescu, cea care m-a bătut la cap că e musai, chiar musai să încerc. Şi, la câte argumente are, precum şi paciente-dovezi, m-a convins. După cum se va vedea, dealtfel, în poze:)))

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza