Bârfe in the city, Keep it simple...

Secretul tinereții veșnice (sau măcar până la 70 de ani)

Nu, nu îl am, evident 🙂

Dar vă pot spune că, după 30 de ani, ar fi igiena corectă a tenului, folosirea cremelor și măștilor adecvate, demachierea seara.

Eu am constatat că, aproape fără să-mi dau seama, am devenit un fan înfocat al produselor dermato-cosmetice românești. Sunt blânde, au multe ingrediente naturale, fac ce promit că fac și au un preț mai mult decât decent.

Să vă dau câteva exemple:

  • Laptele demachiant de la Apidava

Orice, numai lapte și miere să fie, vă rog! Acesta are textura untului, parfumul delicat de miere și curăță fără să insiști prea mult. Bonus, lasă pielea atât de catifelată încât aproape că nu mai e nevoie de cremă de noapte.

  •  Crema Apidermin

Cu miere, desigur :)) Eu am tenul foarte uscar, din cauză că stau într-o zonă cu apă extrem de dură și pentru că, desigur, vârsta…Asta e singura cremă (și am încercat o groază!) care hidratează până în măduva tenului, ca să zic așa. În plus, costă și 10 lei (eu o iau de la Mega). Singurul dezavantaj e că este foare-foarte grasă, deci trebuie să vă dați cu ea cu cel puțin o oră înainte de culcare.

 

  • Crema cu aur și argint de la Vivanatura

Asta chiar e o cremă de milioane :)) Eu o folosesc ziua, înainte să aplic fondul de ten și îmi place mult pentru că nu e grasă și totuși hidratează, nu miroase a nimic, e naturală și dă o oareșicare strălucire feței.

  • Apa micelară de la Gerovital

O folosesc mai ales vara pentru că iarna îmi usucă destul de tare tenul. Însă, pentru cele care au tenul normal, este minunată.

  •  Șamponul antiseboreic cu sulf de la Vitalia

Nu știu dacă se găsește și în magazine, eu l-am luat de la Bebe Tei. Mi-am amintit că în liceu mă dispera părul meu care trebuia spălat o zi da, una nu (numai de asta n aveam eu timp atunci, eram adolescentă, ce naiba 🙂 și mă spălam cu săpun de sulf. Sigur că mai amâna ziua spălării puțin dar avea dezavantajul că trăsnea de la o poștă a sulf și era și cam greu de folosit, că nu făcea spumă. Ei bine, șamponul ăsta e ceva între săpun și șampon și e ff eficient pentru părul gras și cam singurul, de fapt.

  • Săpunul lichid cu bambus de la Farmec

Aceeași problemă ca la ten. Mi se usucă și pielea mâinilor din cauza apei dure. Săpunul ăsta mai ameliorează situația și are un miros delicat (nu suport mirosurile puternice la  creme și săpunuri)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza