Keep it simple...

Să zâmbim frumos şi sănătos!

Că cei mici nu pot să se spele corect pe dinţi, e normal. Dar că mulţi dintre noi, părinţii, habar nu au cum să îi înveţe să facă asta, deja nu mai e atât de normal. Am auzit de nenumărate ori mame care spuneau că a făcut copilul unu sau chiar doi ani şi se gândesc că ar fi timpul să înceapă să îl spele pe dinţi. Apoi se miră de ce are carii sau refuză cu îndârjire periuţa. Eu am curăţat-o pe fiică mea de la bun început pe gingii iar pe măsură ce au crescut, şi ea şi dinţii, am schimbat periuţa. Acum vine şi cere ea să se spele pe dinţi, ba cu periuţa cu Hello Kitty, una obişnuită, ba cu periuţa „eletrică.”

Dar tocmai pentru că prea mulţi români au probleme când vine de igiena dentară(mulţi nici nu conştientizează că nu se spală corect, chiar dacă se spală), o clinică de stomatologie ne vine în ajutor. Începând de azi şi până la finalul lunii are loc o campanie de educare şi promovare a profilaxiei şi igienei dentare în rândul copiilor. Toţi cei cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani primesc consultaţie şi sfaturi gratuite în aceste zile.

Mai precis:

  • evaluarea generală a starii de sănătate dentară – control de rutină
  • test de evidențiere a plăcii bacteriene, cu revelator cromatic
  • instruirea și însușirea tehnicilor corecte de periaj dentar
  • fluorizări ale ambelor arcade cu gel profesional
  • evaluare din punct de vedere ortodontic și trimiterea către un medic specialist, în cazul în care se constată necesitatea unui tratament ortodontic

Campania se desfăşoară între 16 şi 26 mai, de luni până joi, între orele 14.00-20.00, la sediul clinicii, cu programare în prealabil.

Să zâmbiţi frumos!

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza