How they beat us, Keep it simple...

Reguli privind organizarea gropii cu furnici. Adevăratele reguli

Etapa numarul 1- stabilirea cadrului legal 

Groapa cu furnici e in fiecare seara. de 5 ori, in urma unor negocieri dure intre participanti, caci Beneficiarul ar fi dorit sa fie 20, in timp ce hamalii circa 0.

Etapa numarul 2- redefinirea furnicilor

Groapa cu furnici se transforma in functie de dorinta Beneficiarului in groapa cu omizi, cu pisici, cu scheleti, cu fluturi, cu pereti,  cu sofiaintai, cu ou kinder, cu in fine, cam tot ceea ce ii trece prin cap aceluiasi beneficiar.

Etapa numarul 3-conditiile minimale pentru inceperea actiunii

Groapa cu furnici se upgradeaza pana la stadiul in care Beneficiarul se auto-amplaseaza pe un prosop de plaja cu Sponge Bob (neaparat acel prosop de plaja)

Etapa numarul 4- imbunatatirea conditiilor de trai 

Beneficiarul isi pune in prosopul Sponge Bob diverse obiecte, numite “angajate” (dintr-un motiv care scapa celorlalti participanti), dupa cum urmeaza:
– neaparat o perna, pe care se odihneste capul Beneficiarului. (perna poate fi galbena sau albastra, in niciun caz altfel)
– ochelari de soare (neaparat roz, se poarta pe cap, tip aviator, nu pe ochi, caci altfel Beneficiarul nu poate urmari cu atentie desfasurarea celor 5 groapa cu furnici mentionate mai sus)
– coif de contesa
– un cal mic de lemn. Rosu
– mascota de la Domo, alb cu verde
(acestea 5 sunt obligatorii, urmeaza diverse alte obiecte care pot fi sau nu necesare Beneficiarului , cum ar fi de exemplu cutii de la ikea, alte prosoape, in principiu orice nu este la indemana si trebuie scos de pe undeva)

Dupa ce toate aceste etape pregatitoare au fost trecute (durata 10-15 minute, aproximativ) se poate trecere la executarea propriu zisa a actiunii numite initial groapa cu furnici, transformata in groapa cu prosop de plaja si ochelari de soare (neaparat, normal, roz)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza