Bârfe in the city, How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple...

Premiera anului

Mărturisesc sincer că din punctul meu de vedere, Miss Peregrine s Home for Peculiar Children e premiera anului. Mai e ceva de așteptat până în septembrie, dar ne-om descurca cumva

E exact genul de poveste care schimbă vieți și care formează. Mi-ar plăcea ca generația asta de copii să aibă mai mult decât Frozen-uri și Angry Birds. Cum a fost pentru mine Mary Poppins, de exemplu. Mary Poppins a insemnat pentru mine deschiderea unei lumi. Cu Mary Poppins si Aleea Ciresilor m-am indragostit iremediabil de Londra, cu ani buni inainte sa ajung acolo. Primele carti pe care i le-am cumparat Smarandei, inca mult dinainte sa se nasca, au fost cele cu Mary Poppins. Ca sa stie de la inceput cum sa ridice un zmeu, de exemplu. De ce Mary Poppins dintre atatea milioane de povesti? Pentru ca Mary Poppins te invata sa crezi, Mary Poppins te invata ca minunile exista si sunt foarte aproape de noi, pentru ca Mary Poppins are umbrela cu cap de Papagal, pentru ca orice fetita cred ca viseaza la un moment dat sa fie frumoasa ca Mary Poppins (bine, acuma viseaza Violetta, dar na, keep dreaming)

Apoi mai e Harry Potter. Pentru ca la fiecare  “Harry Potter” mi am adus aminte ca eu cred in magie si ca orice e posibil, dacă îți dorești cu adevărat. . Pentru ca uite, de exemplu, una dintre retetele de a scapa de rau e sa te gindesti la cea mai frumoasa amintire a ta. Si intr-adevar, daca te gandesti la asta, parca si o zi proasta se mai lumineaza.

 

 

 

Detalii despre film găsiți aici 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza