Bârfe in the city, How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple...

Pentru restul există Mastercard

Intr -o seara oarecare, sa fi fost marti sau miercuri, Smaranda tot zicea cu obida asa ca ei nu i s a indeplinit niciodata nicio dorinta. Si ca de fapt care e treaba cu dorintele astea, de ce ti le mai pui daca ele nu se indeplinesc niciodata. Si ca nici alea pe care si le a pus la bunica nu s au indeplinit. Si nici alea cu fulgii de la plopi. Si nici alea cu stelele cazatoare. In fine, practic o mizerie de nedescris.
Zic sa ma bag in seama, o intreb care i dorinta aia asa arzatoare de o macina de atata vreme. Zice ca nu poate sa mi zica, pentru ca se distruge orice sansa de indeplinire. Mai insist si a doua zi, mai insist si a treia, pana cand azi cedeaza si marturiseste.
Nu, nu e vorba despre vreun ponei nemaivazut, despre vreo papusa ponei, despre vreo vreaufigurinaia, despre pisica Hideaway sau inca 4 pisici si 7 caini, dintre care unul roz. Nu, este vorba despre toate acestea la un loc, plus orice altceva si ar putea ea dori vreodata, in viata ei.
Asadar, dorinta neindeplinita de atata vreme, dar atat de necesara, este urmatoarea : sa aiba un goblin care sa indeplineasca- subliniat- un numar nelimitat de dorinte. Mai putin interesant, desigur, acest goblin e usor rotund, dar si triunghiular, e albastru deschis cu galben si portocaliu la urechi, are baza rotunda si nu merge, ci sare.
Daca cumva il vedeti pe undeva, vreau si eu unul. Poate i l imprumut si ei, intr-o buna zi.

goblin

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza