Keep it simple...

O soluţie minunată. Păpuşi pentru fetiţe. Şi mămici.

Mi se zbârleşte pielea pe mine numai când mă gândesc la momentul în care, cam o dată pe lună, fiul îmi spune “În weekend e ziua unei colege… ” E greu şi cu cadourile pentru băieţi. Au fost pe rând toată gama Cars, apoi Bakugani, Gormiţi şi roboţii Transformers. A urmat Lego-ul. Nu pun la socoteală că orice astfel de artiol costă o mică avere. Dar să nimereşti fix jucăria sau setul care lipseşte din colecţia sărbătoritului, asta da, provocare. Întrebări, telefoane la părinţi, musai bon cadou la casă. Dar, cum spuneam, cu băieţii mai e cum mai e, când ai un mini-mascul acasă. Când vine vorba de fetiţe, însă, I’m dead. La haine, nu mă bag. La păpuşi gen Barbie, Sofia, Maia, nici atât. Am luat pe rând truse de machiaj, parfum special pentru domnişoare, eşarfe şi bliz-blizuri de la Accesorize. Una peste alta, o tevatură întreagă, de care, scuzaţi sinceritatea, tare m-aş lipsi. Motiv pentru care, când am descoperit varianta despre care o să vă povestesc în continuare, am răsuflat uşurată. E soluţia salvatoare pentru o puştoaică de clasa a treia de exemplu, care are cam de toate şi pe care fiul vrea s-o surprindă. Mă refer la Păpuşa unicat, personalizată în funcţie de gusturile destinatarului. Sau chiar de aspect. Pe scurt, Păpuşica Dollflowers.
Eu am luat trei până acum. Una pentru fiul preadolescent, a cărui singură mare pasiune e acum baschetul.

baschet  buline

Am mai luat una pentru o anume colegă de-a lui… despre care domnişorul a aflat că iubeşte bulinele. Şi poartă ochelari. Şi am mai luat, e drept, una şi pentru finul nostru, când a împlinit 40 de ani. Şi, sincer, tare bine ce a ieşit…

miscoci  miscoci 2

Păpuşile sunt de lemn, delicate, şatene, blonde, brunete, roşcate, în ţinute fashion şi tare drăgălaşe. Sunt făcute la comandă, cu mare atenţie la detalii. Detaliile legate de aspectul şi personalitatea fericitului viitor posesor, desigur. Poate purta şi ochelari, dar şi un skate, la o adică:)
Preţul păpuşilor porneşte de la 50 de lei şi poate ajunge la 200, în functie de complexitate, prezentare şi ambalaj.
Un lucru e sigur: va fi un cadou special.
V-aş mai spune doar cine face minunăţiile. Colega noastră de la Realitatea TV, Eli Roman, împreună cu prietena ei din copilărie, Andreea Roşianu. Al lor este brandul şi… munca. Şi pasiunea.

ele

Le găsiţi aici: https://www.facebook.com/dollflowers.ro
Şi da, Eli este prietena mea. Şi e faină tare. Şi o iubesc. Şi va fi, în curând, mămică. Stai să vezi acum modele dedicate…

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza