Keep it simple...

Numaratoarea inversa pana la 40. Jurnal, episodul 1, un fel de bilant

Asadar, de astazi peste 6 luni o sa am 40 de ani. M am gandit ca ar fi o idee buna sa va povestesc ce si cum se si mi se intampla pana atunci. Ce e drept, deocamdata nu mi se intampla nimic, dar cine stie ce urmeaza.

Oricum, ca sa incepem cu inceputul, o sa va spun ca eu, pe cand eram mica, in mileniul trecut, ma gandeam ca nu la 40, ci la 30, o sa fiu o persoana respectabila, care se imbraca respectabil si care face ciorba. Nu stiu cum a ajuns ciorba sa fie definitia maturitatii pentru mine, dar asa mi se parea. Cert e ca n am ajuns nici pana acum, la spre 40, sa fac ciorba si ma gandesc ca totusi am scapat de problema asta. Poate pentru nepoti, cine stie.

CE AM FACUT PANA LA 40 DE ANI

  • cel mai misto copil din lume, si asta chiar mi se pare o minune, pentru ca nu cred deloc ca am vocatie de mama. NU am vrut niciodata sa ma ocup doar de copil, nu m am vazut niciodata in mama aceea care isi dedica tot timpul copilului, nu mi am dorit o armata de copii. Pur si simplu , din cine stie ce motive, chiar am cel mai misto copil din lume
  • lucrez, de 20 de ani, intr o meserie care inseamna in fiecare zi ceva nou si de care nu m am plictisit nici pana in ziua de azi. Cu toate ca primii 10 ani au insemnat o impredictibilitate totala, un program care definit ca haotic ar fi putin spus. O meserie in care am vazut lumea, oamenii, locurile, obiceiurile. Care m a invatat ca e important sa traim azi, pentru ca maine nu stim ce va fi, care m a dus unde viata obisnuita nu m ar fi dus niciodata
  • am cele mai bune prietene din lume si nu mi imaginez viata fara ele. Si cred, acum, mai mult ca oricand, ca sa ai prieteni adevarati e unul, daca nu cel mai, important lucru din viata asta. (doamne, Mara, iti dai seama ca poza asta e din alta viata )
  • m am indragostit de Europa, in special de Franta si Grecia
  • m am indragostit de mancare (ma rog, asta nu e cel mai bun lucru din lume, dar na). Ma intreb ce ar fi fost viata mea fara scoicile din Saint Malo, painea din Tours, salata de vinete din Romania, branza din Provence, caracatita greceasca, ciocolata Catbury, vinul din Corfu, untul cu sare de mare, branza cu trufe (fac ce fac si tot la branza ma intorc)
  • am invatat ca niciodata nu exista. The hard way, pentru ca, de exemplu, am zis ca niciodata n o sa mi placa Birkenstock, iar acum imi doresc o pereche ca pe aur (argint, in fine)
  • ca rasul e cel mai important de pe lumea asta si ca da, After a while, you just want to be with the one that makes you laugh
  • ca sex and the city conteaza
  • ca #astae te ajuta mult in viata

In episodul urmator, ce n am facut pana la 40 de ani. Pana atunci, concluzia e asta

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza