Hurry no Worry, Keep it simple...

“Nu pictez pentru oameni mohorâţi”

“Tablourile mele sunt pt copii mari, copiii din noi, adica pt cei care mai vad frumusetea intr-o pata de culoare, asternuta parca din sufletul lor, ,in simplitatea unui desen care spune totul. Sunt idei venite din tot ce ma inconjoara;oameni frumosi,locuri unde inca nu am ajuns in multe din ele (asta e si tema viitoarei mele expo). Lucrez si dupa ideile celor care imi comanda o pictura, colaborez cu beneficiarul.”, povesteste Norica, pe care o gasiti aici

 Inspiratia ii vine de peste tot. De la oamenii frumosi pe care ii intalneste, de la copiii cu care lucreaya, de la copiii ei. Ii place sa lucreze singura si ascultand muzica, pentru ca “nu o aud neaparat, simt doar ritmul ei si ma inspira foarte tare”

“Desenam de mica,ca orice copil.peste tot,cu orice. Dar primul meu tablou adevarat a fost o reproducere dupa un pictor spaniol Murillo. Intr-o vara am mers la matusa mea la Galati care avea o multime de albume de arta. (pe vremea aia lipseau cu desavarsire) Mai mergeam si la muzeu unde schitam,pictam dupa mari pictori. De atunci cei care le-au vazut mi-au zis sa dau la Arte. “.

Ceea ce a si facut, Iar ce a iesit din pasiunea asta e cu adevarat minunat

norica2

Nu îi place să picteze lucruri urâte, lucruri care i-ar face nefericiţi pe oameni, nu ar picta ceva care ar duce-o în zona kitschului.

norica1

Va las cu tabolurile Noricai. Poate vi se par un cadou potrivit 🙂

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza