Bârfe in the city, Keep it simple...

Mitocanul roman. Portret robot

Despre scandalul Roxana Voloseniuc- domnul care le stie pe toate din tren stiti deja probabil, n o sa reiau. Pana la aparitia reactiei clebrului domn, am zis ca nu m bag, ca pana la urma nu stim ce a fost acolo. Dar interviul pe care I l a dat lui George Bonea (il gasiti integral aici) ne arata ca de fapt personajul chiar este asa cum l a descries Roxana Voloseniuc.

tot dialogul Acela cu sotia lui toate insinuarile legate de o psoibila relatie intre el si ea, toate sugestiile cum ca era copilul neglijat si mama se gandea la sedinte foto… totul, absolut totul e mizerabil in acea discutie.

Din pacate insa, asta e exact genul de atitudine pe care o au multi dintre noi. Judecam, stim mai bine ce e in casa altuia decat in a noastra, ne dam cu parerea, avem o superioritate absolut gratuita, pe care nu o justifica nimic

Geo: George, am văzut un bebeluș, micuț, care era foarte foarte neglijat. După aia am văzut o mamă, părea că e mama bebelușului, complet defazată, complet deconectată de starea bebelușului.

Soția: Definește ce înseamnă neglijat.

Geo: O persoană absentă, care e cu mintea în lumea problemelor ei, poate o viitoare ședință foto sau ceva de genul.

 

ASta, intelegem, l a facut pe domnul Geo Scripcaru sa intervina. Interesul pentru un biet copil neglijat de mama lui. Dar toate replicile din interviu, si cele ale sotiei, ne spun multe.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza