Bârfe in the city, Keep it simple..., Sex and Marriage

Meghan e batrana si cam simpla

Meghan Markle are 36 de ani. O babă, practic. Și divorțată, pe deasupra. Adică ceva-ceva a avut ea de n-a mai vrut-o ăla. Poate nu-l aștepta cu ciorba pe masă. Sau nu-i călca ciorapii. Sau, pur și simplu, s-o fi plictisit omu’.

Și totuși, ie-te a naibii că se mărită cu prințu’.

Ieri, în ziua nunții, unu’ făcea o glumiță pe Facebook cum că femeile trecute de 40 de ani să nu se mai chinuie in noaptea asta că oricum e deschis la muzee. Hăhăhă, dom’le, ce glumă teribilă, băi, ce-am mai râs. Da ce ne facem, dom’le, cu Meghan asta că are 36 de ani? Te și miri că a mai vrut-o cineva la vârsta asta.

Și tot ieri, niște doamne cu unghii false de un metru țineau niște discursuri, tot pe FB, cum că ce înseamnă să ai stil, uită-te la Meghan asta, ce rochie simplă, ce machiaj natural, nu ca țoapele astea pe la noi care nu ies din casă fără o geană falsă, o sprânceană tatuată sau o paiețică. Dar, dacă te uitai pe profilul cucoanelor ăstora care ne țineau prelegeri de simplitate, ce să vezi, era plin de genuțe, sprâncenuțe și paiețele.

Și parcă, totuși, i se vedeau cam tare pistruii și ridurile. Păi să nu bagi tu un hialuronic înainte de nuntă? Sau măcar un hailaităr?

Și auzi, cică la nuntă au fost doar 200 de invitați. Că cică stilul și clasa nu se cumpără, și se pare că nici invitația la nuntă. Iar la noi, până și primarul din Ulmeni a avut mai mulți invitați la nuntă, vreo 3000 de inși și inse.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza