Bârfe in the city, How they beat us, Keep it simple...

Liste,organizari, cadouri, plus o mana de ajutor (care imi trebuie de la voi)

Ca am o obsesie pentru liste si organizari, e deja o informatie binecunoscuta. E, apropiatul Sarbatorilor inseamna o gramada de liste. Smaranda e nascuta aproape de Craciun, asa ca pe langa obisnuitele cadouri, mai trebuie si o petrecere si cadouri de ziua ei si tort si si si si. Ca sa nu ma suprapun si nici sa ma aglomerez, desigur ca am comandat cadourile pentr Mos Nicolae acum vreo 2 saptamani. M-am panicat un pic, ca nu erau pe stoc si au venit abia zilele trecute. Dar totusi, mai e mai bine de o luna, deci chill.
In fine, de fapt vroiam sa scriu despre cantitatea de cadouri si despre incercarile de a o face sa nu fie excedata de prea multe, astfel incat sa nu se plictiseasca, sa nu se mai bucure de ele, etc.
Asa ca Mos Nicolae inseamna carti, un Scrabble si o pusculita. Ma rog, pusculita cred ca e mai degraba pentru mine, pentru ca imi place la nebunie. (de aici)

pusculita

 

si o pereche de pantofi. Pantofi pentru ca mi se pare ca se leaga cu Mos Nicolae care lasa cadourile in pantofi. Ma gandesc chiar sa o pun sa lase o pereche care nu ii mai vine sa ii dea Mosul altui copil si Mosul sa ii lase perechea noua. I-am mai luat si pana acum pantofi, dar era mai mica, nu stiu daca isi va aminti ca n-a fost asa.

 

Pentru ziua ei a zis ca vrea role ( din alea pe 4 roti, nu din alea de care are deja). Plus mai gasesc eu o combinatie, una peste alta, e in regula.

Dar, doamnelor si domnilor, aici apare problema soc. De la Mos Craciun vrea un cadou surpriza. Pai ce surpriza sa ii fac eu? Ca nu pare sa vrea nimic mai putin decat luna de pe cer sau ceva.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza