Bârfe in the city, Keep it simple...

La un bilet de avion distanta de cumparaturile din vis

Eu am umblat multisor asa prin lumea asta, mai ales cu ceva ani in urma mi am petrecut o lunga perioada din timp in avioane. Aveam mai multe aterizari si decolari pe an decat pilotii cu experienta. Seara veneam din Budapesta, dimineata plecam la Cairo, seara inapoi, a doua zi de la capat cu un Stockholm ceva. Niciodata aproape n- aveam timp de umblat prin magazinele din orasele unde ajungeam, asa ca duty free-ul era singura  mea sansa. La o crema, un parfum, niste After Eight (ca da, maica, mai demult nu se gasea la supermarket, ca acuma).

After Eight

De fapt cred ca prin perioada aia am descoperit eu parfumurile. Ani de zile imi luam Love in Paris, de la Nina Ricci sau Premiere Jour, tot de acolo.

Au fost insa si momente, multe, cand ajungeam in ultimul moment in aeroport si nu apucam sa ajung deloc deloc deloc in duty free. De obicei asta se intampla fix atunci cand nu mai aveam nicio rezerva de parfum, nici urma de crema prin casa si nici un rest de Irish Cream prin frigider.

Asa ca ideea ca poti folosi biletul de avion ca sa cumperi din duty free chiar daca nu esti efectiv in duty free mi se pare absolut perfecta. Site ul pe care puteti face asta este bestvalue.eu  Duty free-ul din Romania,  mai exact, unde cu ajutorul biletului de avion putem sa ne facem cumparaturile in liniste, fara limita de timp (in fine, cu limita emiterii biletului, dar oricum e mai mult decat cele sa zicem 4 minute pe care le avem la dispozitie uneori pana la decolarea avionului) M am uitat un pic, acum, pe repede inainte si am gasit Neroli Portofino Aqua, de la Tom Ford, care e unul dintre cele mai bune parfumuri pe care le stiu eu, ma tot invart in jurul lui, ca am si un bilet de avion in buzunar.

Neroli Portofino Aqua

Oricum, ideea in sine ca ai o gramada de timp pentru cumparaturi, ca nu esti niciodata sub presiune, un fel de vacanta de cumparaturi asa, e fix ce trebuie. Slow shopping, ca tot suntem in perioada slow urilor. Slow food, slow, slow, slow…. Pentru nehotarate, toate trendurile sunt  explicate in detaliu, tutoriale de make-up, articole de blog, recomandari si altele.

trenduri_explicate

In plus, se pot castiga invitatii la cele mai tari evenimente de anul acesta.  Respectiv la concert la Rihanna, Sia, Jean Michel Jarre, lista completa o gasiti pe site. Cum se pot obtine invitatiile? Procedura e destul de simpla. Intrati pe site, gasiti acolo toate evenimentele, il alegeti pe cel pe care doriti sa il vedeti si pe urma trebuie apasat butonul Aplica. De acolo, va redirectioneaza catre pagina unde se creeaza contul. Apoi, dupa ce va faceti conttrebuie validat biletul de avion, iar apoi te inscrie automat in concurs.

All in all, spor la cumparaturi. Bilet de avion sa fie, ca timp avem acum

(P)

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza