Bârfe in the city, Hurry no Worry, Keep it simple...

În curând pe ecrane

Da. știm toate, mersul la coafor e o necesitate. Da. știm toate, e greu să te prinzi exact ce îți stă bine și cum îți stă bine. Da, știm cu toate, se întâmplă să mergi la tuns cu o idee și să pleci cu totul altfel și nici să nu îți placă.

Mie, vă zic din experiență, și m-am tuns în ultimii aproape 20 de ani, job related, cam prin toate hit-urile zilei din punct de vedere al saloanelor. De fapt nu în ultimii 20 de ani, ci în primul deceniu din ei. Pentru că, între timp, după niște eșecuri notabile, după hairstiliști veniți din Londra și cine mai știe unde, a apărut și match made in heaven. Adică Anca. Pe vremea aceea Anca lucra la Antenă, ulterior și-a deschis salonul ei.  Anca m-a tuns pe mine în toate felurile posibile, spre disperarea destul de îndreptățită a unora dintre șefii mei, căci na, la televizor nu e chiar ok să vii cu părul mov, jumătate galben, cu un pic de verde, cu asimetrii uriașe, cu tot ce ne trecea nouă prin cap la vremurile respective, căci eram și noi mai tinere și mai pline de inspirație.  (suvița asta o ascundeam în emisie, nu se vede în poză, pe prim plan era fix de știri de la inundații)

FullSizeRender-4

Între timp, Anca a plecat în țări străine și uite așa am ajuns eu să am părul lung. Asta ar fi povestea pe scurt.

Știu, iar am făcut o introducere foarte lungă pentru a ajunge la subiect, care subiect va fi mai scurt decât introducerea.  Ideea e în felul următor. Pentru că Anca are timp mult acolo unde stă ea și pentru că îi e dor de jobul ei, ne-am gândit să facem un fel de serviciu online de styling. Consultanță sau cum vreți să îi spuneți, dar e gratis.

Cum funcționează: voi îi trimiteți Ancăi o fotografie a voastră și ea vă spune cum v-ar sta bine, ce culoare, ce tunsoare, ce vreți voi să mai știți. Dacă vreți vă putem noi recomanda unde să mergeți apoi sau puteți merge chiar la salonul ei (doar consultanța e gratis) sau unde vreți voi. Noi vă rugăm doar să ne trimiteți un feed back. Să știm dacă ați fost mulțumite. Deci, cine vrea, vă așteptăm ori cu mail ori cu mesaj pe pagina de facebook

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

1 Comentariu

  • Suzana 21 iunie 2015 at 11:01 PM

    Excelenta idee!

  • Comenteaza