Bârfe in the city, Goin' out..., Keep it simple...

În atenţia organizatorilor. Să ne organizăm, zic…

Cu permisiunea voastră, am şi eu nişte sugestii pentru organizatorii de concerte Smiley, Sore, Alex Velea, Voltaj, ConnectR şi cine o mai fi… Fraţilor, vă rog eu, vă rog mult, nu se poate un pic mai devreme? Şi eventual să le programaţi pentru vineri sau sâmbătă, când a doua zi nu e totuşi şcoală?

Să ne înţelegem. Vorbesc din experienţă. Oricât de mişto ar fi fost concertul seara, a doua zi două-trei înjurături printre dinţi tot îmi scapă, în timp ce, cu ochii cârpiţi de somn trag invariabil de copilul-lemn să se ridice din pat. Şi nu cred că aş obţine motivarea absenţei cu un bileţel de genul “Fiul e fan Smiley şi a fost la concert aseară pân’ la doişpe’ “. Am fost împreună la Hard Rock, am fost la Sala Polivalentă, am fost în Herăstrău, în aer liber. Toate, fără excepţie, au fost miercuri sau joi seara, după ora 19. Păi gândiţi-vă şi voi un pic. Daca începerea spectacolului e programată la opt, primele acorduri se aud la şi juma iar vedeta showului, că d-aia e vedetă, urcă pe scena dupa nouă, la mine, de exemplu deja s-a făcut ora normală de culcare. Gândiţi-vă la asta, rogu-vă. Şi dacă nu, gândiţi măcar ca oameni de marketing. Publicul mic e deja plictisit la ora aia. Iar cel mare nervos, din cauza celui mic. Şi vă spun eu, dacă nu ştiaţi, puştii sub 14 ani vă fac vânzări serioase.
(P.S: Pozele sunt de anul trecut pe vremea asta. Eu, fiul, prietenii fiului, mamele prietenilor fiului şi toate clasele întâi şi a doua din Bucureşti şi nu numai. În rest, să ne vedem cu bine. La concert. Forţa Zu, în Piaţa Constituţiei. E sâmbătă. După-amiază.:)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza