Goin' out..., Keep it simple...

Îmi fac bagajele și plec la Carmen!

Recunosc. Sunt o fițoasă. N-am nevoie de prea multe motive să fiu cu bagajele la ușă în doi timpi și trei mișcări. Și dacă sunt la ușă, înseamnă că și plec. Și dacă plec, nu plec oriunde și oricum. Nu! Mă aștept ca acolo să fie ca acasă. Ba nu, mai bine ca acasă! Nu mă dau absolut deloc în vânt după vacanțele rustice, la pensiuni cu bucătărie (în traducere liberă, asta înseamnă “Pun-te pe gătit, fato!”), la cort sau la B&B.

Trebuie să am baie cu cadă (dacă are și hidromasaj, +1000 de puncte), foehn, șampoane, geluri de duș și săpunuri micuțe. Trebuie să am un pat maaaare și cu perne moi și copilul să nu-și rupă spatele pe un pat pliant de campanie. Trebuie să am halate, prosoape multe și papuci. Trebuie să am piscină, spa și sală de sport (+526 000 de puncte)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și să nu mă pornesc cu pretențiile referitoare la distracție. Căci ce vacanță poate fi liniștită atunci când copilul din dotare se plictisește? O piscină călduță la timpul ei face minuni. Un bowling îți asigură o oră de evadare la estetică facială sau corporală, pe principiul atât de cunoscut nouă, mamelor: “Mă joc cu tine și cu tata o oră la bowling dacă mă lași dup-aia să stau și eu liniștită o oră la spa.”

 

Ah, dar nu vreți să știți cât nod în papură caut DINAINTE să plec. Mă uit pe cel puțin 3 site uri gen tripadvisor, compar pozele, citesc absolut toate review-urile, trimit mail-uri proprietarului să verific de ce a primit cutare review negativ, vă spun, sunt exact genul de client care e coșmarul oricărui hotelier.


Când ne-au invitat cei de la Hotelul Carmen din Predeal să le facem o vizită,  vă spun sincer că am avut o strângere de inimă.

De ce? Pentru că m-am gândit: “Și dacă n-o să-mi placă ceva? Doar mă cunosc, e imposibil să NU-mi placă ceva.”
Și m- am decis că, dacă n-o să-mi convină ceva, să le spun și lor dar, cu siguranță, și vouă.

Pentru că nici mie nu mi-ar conveni să-mi distrug vacanța pe care o aștept îndelung și pentru care muncesc cine știe cât mergând pe recomandările rău-intenționate ale cuiva.

 Așa că am testat tot ce se putea 🙂


Servirea
Foarte bună și promptă. Toți angajații, de la recepționer la cameriste, sunt amabili, gata oricând să te ajute. Genul ăla de servire cu zâmbetul pe buze.

Ambientul
Totul e nou, CURAT, amenajat cu bun-gust, unitar, cu mult lemn. Clasic și comod. Pentru copil ni s-a oferit o canapea extensibilă în care încap lejer și 2 copii mai potoliți sau un copil care se lăbărțează noaptea, ca al nostru. Mi-a mai plăcut că această canapea era într-o cameră separată de cea cu patul matrimonial. Acum înțelegeți rostul sticlei de prosecco? :-))

 

Mâncarea
Bună. Gustoasă. Raport cinstit preț/calitate/cantitate. O masă pentru 3 persoane, cu 2 feluri, desert și 2 Aperol, 160-170 lei. Poate n-ar strica să facă și niște meniuri pentru copii.

Piscina

Cu apă sărată! Foarte curată și potrivit de caldă. Jacuzzi-ul e o minune, cred că m-am încrețit în el 45 de minute cel puțin, cât Matei a înotat. Ok, dup-aia a venit și el și au început stropitul și hârjoneala. Nimic nu durează veșnic…

 


Răsfățul feminin
Deși mama mă tot bate la cap să mă duc la cosmetică, că am și eu o vârstă ( vă jur ca așa zice), nu ajung niciodată și sunt și cam sceptică în privința tratamentelor ăstora care promit minuni. Ei bine, imaginați-vă ca m-a luat doamna Gabriela pe sus pentru un tratament cu…aur! Dar, până să ajungem acolo, mi-a făcut cel mai relaxant masaj facial cu mânuțele ei două care cred că sunt și ele de aur. Abia apoi, după masaj, demachiere, peeling și hidratare, mi-a aplicat masca cu aur, a făcut lumina mică, a pus niște muzică în surdină și am stat așa vreo 20 minute fără să mă gândesc la absolut nimic.

Rezultatul a fost WOW!! S-au atenuat toate ridurile și petele, pielea a devenit fină și strălucitoare iar soțul meu mi-a mărturisit că dintotdeauna a știut că are o fată de aur 🙂

 

 

 

 

 

 

Locația

Foarte bună, chiar în centru (vizavi de gară). Pentru cine merge la ski, e perfect.

Deci, toată lumea s-a simțit bine, s-a distrat, sper să-i țină relaxarea asta cel puțin o săptămână, mai ales că ne așteaptă și niște zăpezi neprietenoase pe aici, prin București.

 

 

 

Și, ca să răspund și la întrebarea din dreapta, fițoasa din mine e de părere ca v-ați descurcat de nota 10 plus!

 

 

 

Cred că ar fi bine să știți că încă mai au locuri pentru Paște și au niște pachete foarte bune. Aveți aici toate detaliile.


Șiiiii….bomboana de pe tort abia acum vine. Special pentru dvs., cititoarele noastre drăguțe și care merită să fie și ele răsfățate din când în când, Hotelul Carmen oferă o reducere de 10 la sută. Codul este valabil până pe 31 decembrie, oricând cu excepția sărbătorilor legale. Reducerea se aplică la suma finală, fie că vorbim de cazare sau de cazare și alte servicii. Această reducere nu se cumulează cu alte oferte. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți perioada când vreți să vă duceți, să intrați pe site-ul hotelului și să introduceți codul LauraH10 la secțiunea Rezervări – cod promoțional, adică așa:

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza