Hurry no Worry, Keep it simple...

Horoscopul in the city

Şi… avem şi sfaturile astrelor. Dezideriu spune că…

Se continuă un dans al planetelor în zodia sensibilului Rac, deci e posibil să reacționăm altfel la glume la care până acum am fi râs și noi. Ar fi indicat să nu le luăm personal și să nu creăm monștri acolo unde sunt doar niște umbre.

Joi e Luna Nouă, deci începând de joi puteți începe investițiile în tot ce înseamnă imagine. O schimbare de culoare a părului, o schimbare de tunsoare, poate vă faceți curaj să vă apucați de sală, orice ar fi, de joi încolo, cât e luna în creștere, merită toată investiția.

BERBEC: Începi săptămâna în forță, ai multe lucruri de făcut și ar trebui să te organizezi cât de cât. Ține o evidență, un “to-do-list”, ca să nu te pierzi în detalii.  De joi încolo ai ocazia să începi o etapă nouă cu cei din cămin sau familie.

TAUR:  Te preocupă din nou finanțele, dar măcar luni încearcă să nu faci planuri pentru sectorul ăsta. Fii mai tolerantă cu ideile altora și încearcă să nu iei prea personal glumițele care se fac pe seama ta, dacă se fac.

GEMENI: S-ar putea să fii cu capul în nori la început de săptămână, dar îți revii pe parcurs. De joi încolo apar niște idei pentru a mai rotunji conturile, dar încearcă să le privești pe termen lung, nu te arunca în orice proiect, doar pentru că sunt niște bani acum.

RAC: Ești încă pe un val bun, ai multe resurse interioare, trebuie doar să le dai un sens și o intenție, dacă nu ai făcut asta încă. Se păstrează tonusul bun fizic, este cea mai bună perioadă pentru a descoperi sporturile, de orice fel.

LEU: Ești ceva mai retrasă în perioada asta, nu pentru că ar fi ceva în neregulă, ci pentru că îți aduni resursele interioare. Nu îți căuta conflicte, mai ales cu colegii de muncă. Încă dispui de ceva noroc, deci uită-te mai atent pe unde mergi, poate calci pe vreo bancnotă.

FECIOARĂ: Ești preocupată cu proiecte și idei care țin de carieră sau imagine. Încă ai influențe puternice venite de la planeta frumuseții, deci te bucuri de ceva popularitate. Este o perioadă bună pentru a continua implicarea în proiectele mari, care pot aduce un bine în viețile altora.

BALANȚĂ: Îți mai schimbi puțin viziunea asupra vieții, iar dacă ai nevoie de ajutor, te poți îndrepta cu încredere spre prieteni și amici, sunt mulți oameni dispuși să te ajute. Acumulezi ceva capital de imagine, deci nu îl irosi aiurea.

SCORPION: Planifici ceva, te organizezi, cel mai probabil încerci să îți rotunjești conturile, dar încearcă să îți calculezi cu atenție resursele. Îți mai schimbi și tu viziunea asupra vieții puțin, poate preferi să nu te mai exteriorizezi foarte des.

SĂGETĂTOR: Relațiile capătă o dimensiune mai importantă pentru tine, mai ales cea cu partenerul. Orice urmă de problemă ar trebui comunicată, pentru că unde nu există comunicare, nu mai există nici relație. Nu lăsa problemele să “treacă de la sine”.

CAPRICORN: Ai mult de muncă și preferi să abordezi lucrurile singură, de o manieră ușor cinică. Nu ar fi, totuși, o idee rea să mai ceri și puțin ajutor din când în când. Oricum, socializează, ieși în oraș,  cunoaște lume, e mult mai distractiv în perioada asta.

VĂRSĂTOR: La tine weekendul se prelungește, cel puțin ca stare. Nu îți vine cheful de la început, dar te adaptezi pe parcurs.  Oricum, ai putea să începi un nou capitol la locul de muncă, sau de ce nu, să îl și schimbi în perioada asta.

PEȘTI: Te preocupă mai mult elementele familiale, investești mai multe resurse în cămin, dar îți descoperi pe pacurs și creativitatea. Încă este o perioadă bună pentru a îți asculta intuiția, deci nu o ignora. Te poate duce pe drumuri foarte bune.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza