Hurry no Worry, Keep it simple...

Fericirea are chipul tău

Nu știu de ce ne imaginăm mereu că ne lipsesc condițiile pentru a fi fericiți.

Că ne mai trebuie încă o canapea și încă un tablou și încă o mașină și încă o rată pentru ca, de abia atunci, sa putem respire ușurați și să exclamăm: Da, acum da, sunt fericit!

Vreau să vă spun că unul dintre cele mai reușite și vesele Crăciunuri pe care le-am avut a fost primul în noua noastră casă.

Ne mutaserăm ca idioții în octombrie, când de abia se uscase cea de-a doua vopsea pe pereți, taman când venea frigul ăla mai crâncen, centrala nu funcționa cum trebuie și era cam friguț în casă, n-aveam aragazm chiuvetă, frigider. N-aveam nimic, dar nimic în casă decât o masa veche și șubredă de lemn pe care o folosiseră muncitorii să taie divese pe ea și câteva scaune desperecheate și descleiate, lăsate tot de ei în urmă, de milă probabil.

Și pentru că singurul lucru festiv pe care-l aveam era o față de masă cu Moș Crăciun, am aruncat-o pe simulacrul ăla de masa, am încins un grătar (din ăla aveam) și am mai chemat niște oameni suficient de nebuni încât să vrea să-și petreacă Crăciunul cu noi într-o casă înghețată și fără mobilă.

Și-au venit nebunii, cu tot cu copii mici (dupa cum se poate vedea și-n poză) și să fiu a naibii dacă n-a fost cel mai tare Crăciun ever. Cu mici și muci, bere și biberoane și, cireașa de pe tort, peruci afro cu care am făcut concurs de dansat Bollywood și reggae pe Just Dance.

Acum, lucrurile arată altfel. Avem și masa și scaune și farfurii asortate și pernuțe decorative. În casă e cald și bine.Ne simțim bine și acum, dar mai așezat, așa. Copiii au crescut, nu mai râd ca atunci, mâncăm cumpătat 5 feluri de aperitiv și sarmale, iar de dansat, nu mai dansăm.

sursa foto cover:  https://www.pexels.com/photo/astronomy-dark-dawn-dusk-573238/

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza