Keep it simple...

Eu cu ce mă îmbrac?

Cafeaua o fac repede… Apă în ibric cât pentru două căni care fierbe cât mă spăl pe dinţi. Pun 4-5 linguriţe, în funcţie de cum mi-a fost noaptea. Duş rapid, de machiat merge şi în maşină.
Ei, şi aici… se rupe filmul.
Dar de îmbrăcat, doamnelor… eu cu ce mă îmbrac?
dressing
3-4 minute stau în faţa dressing-ului, cu o privire pierdută. Zecile de rochiţe, care par atât de puţine când e rost de shopping, mă încurcă acum cumplit.  Aleg. Urmează geanta. Şi pantofii. Şi accesoriile. S-a făcut deja târziu. Dau să ies şi îmi dau seama că am în mână o geantă goală. Pe care trebuie să o umplu. Cea de ieri e undeva prin casă, cu tot conţinutul ei impresionant. Şi evident indispensabil.

Cred că pierd astfel cam 10-12 minute zilnic. Un pic peste medie, înţeleg. Spun ei, cercetătorii britanici că doamnele petrec cam 50 de minute pe săptămână alegându-şi hainele. Şi asta într-un studiu serios. La fel de serios ca problema noastră…

Şi nu, nu am soluţie. Am făcut doar la un moment dat, în primăvară, un experiment, pe care desigur puteţi să-l încercaţi şi voi. Duminică seara mi-am ales hainele pentru toată săptămâna. Le-am aşezat frumos, pe umeraşe. Luni dimineaţa am avut timp chiar să mă fardez acasă. Marţi, în ziua în care urma să port o foarte dragă pereche de Converşi, a plouat.
rochie

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza