Keep it simple...

Dezordinea. Avantaje și dezavantaje

Ceea ce părea să fie clar de foarte multă vreme, a devenit la 37 de ani o certitudine. E evident că nicidată, dar niciodată (deși mă feresc groaznic de ideea de niciodată) în dulapurile mele nu va fi ordine. Nu sunt în stare, pur și simplu. Fac ordine și în două, maximum trei zile, totul e vraiște din nou. Toată viața am invidiat dressingurile alea perfecte, în care cămășile stau pe umerașe, rochiile și fustele la fel, hainele sunt călcate, tricourile nu stau alandala învălmășite într-un morman colorat din care nu se înțelege nimic.

Punctul meu maxim, din perspectiva asta, e să le pun cât de cât pe culori și pe ce-or fi ele. Adică pantalonii să stea în același loc, nu în 47 de puncte nevralgice.

Poate și din cauza asta (de fapt sigur, dar mă alint un pic), mă îmbrac cu cel mult 10 chestii, alea care sunt mai la suprafață. Bine, mai e un motiv, acela că fac fixații și sunt capabilă să mă îmbrac cu ceva de 70 de ori, până îmi iese complet din cap. Astea, să zicem, sunt la capitolul dezavantaje. Tot acolo intră și faptul că în haosul general nimic nu e vreodată găsibil. Iarna nu găsesc fularele, vara nu găsesc hainele de plajă, ce să mai zicem de costumele de baie care apar malefic undeva în jurul Crăciunului, când îmi caut pantalonii de ski, pe care îi găsesc spre mai încolo, când orice urmă de zăpadă e dispărută și din Carpați, d-apăi de prin minunatul oraș. Așa că iarna mă dau cu sania în blugi, iar vara mă împiedic de superba mea salopetă fucsia, care biata nu are șanse să fie admirată de altcineva.

Acum, partea bună a haosului e că întotdeauna când mă apucă ordinea, găsesc ceva nou. Să fie o geacă de piele printre nenumăratele geci de piele. Să fie niște blugi pe care culmea, i-am și admirat recent într-o vitrină și care se dovedesc a sta înghesuiți printre cizme de ani buni. Să fie o eșarfă, să tot fie. Apropo de eșarfe, în ultimii 2 ani am fost convinsă că eșarfa din poza de mai jos, una dintre obsesiile mele, a dispărut, prin cine știe ce magie. Ei bine, magic sau nu, tocmai a reapărut. N-am nicio concluzie pentru textul ăsta. Sau, în fine, ar putea fi că la un moment dat trebuie să îți dai seama că visele nu devin realitate.

10329121_10152416743086602_4273808262145058858_n

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

2 Comentarii

  • vasali 18 iunie 2015 at 11:37 AM

    Deh,eu ar fi trebuit sa fiu urmasul inginerului Garin… n-a fost sa fie ! 🙂

  • Diana 18 iunie 2015 at 1:26 PM

    :))) si eu care credeam ca numai eu pot sa caut ceva in dulap fara sa fiu f sigura ca am si cumparat acel ceva sau doar mi-a ramas in cap

  • Comenteaza