How they beat us, Keep it simple...

Despre serbările de la grădiniță. De bine

E un trend acum să blamăm serbările de la grădiniță. Înțeleg că în multe locuri sunt lungi și stresante pentru copii, habar n-am, de data asta vă povestesc experiența noastră, la final de grădiniță. Smaranda, pentru cine o știe e deja o informație veche, e extrem de teatrală. În principiu joacă teatru cam 80% din timpul ei. Dar nu despre asta e vorba. Serbările la grădinița Smarandei au fost întotdeauna o plăcere pentru ea cel puțin și pentru câțiva copii care ne sunt apropiați. N-am alergat niciodată după costume. În primul an parcă a avut ceva rochie roșie, doar anul trecut am căutat costum de albinuță, în rest n=o să am nicio poveste amuzantă de spus nepoților despre asta.

Au serbare în engleză, franceză și germană pentru că astea sunt limbile pe care le-au făcut, nu vă imaginați că sunt niște poligloți, nu sunt, nici pe departe. Au texte ușoare, scurte, nicio serbare nu a durat mai mult de 45 de minute. Poveștile pe care le pun în scenă sunt ușor transformate și adaptate, momentul meu preferat din cele 6 serbări a fost în iarnă, când au avut un dans hip hop absolut genial, am râs cu lacrimi, iar ei au fost senzaționali. IMaginați-vă 11-15 copii de 5-6 ani dansând hip hop, cu șepci și gesturile alea radicale, minunați au fost.

Acum, la ultima serbare, Smaranda a ieșit din rol de cel puțin 2 ori, punând de la ea. A fost frumoasa din pădurea adormită și trebuia să explice că a pupat-o prințul, și-a pus mâna la gură și a început cu vaaai nu pot să spun așa ceva, e scârbos.

FullSizeRender-5

Iar a doua oară, la cei trei purceluși, a plecat de la microfon, s-a întors și a zis @ah, am uitat să spun ceva@, după care ce credeți că a făcut? A grohăit. Au râs toată serbarea, s-au amuzat, au interpretat peste rol, au fost destinși și relaxați. Pentru că așa trebuie să fie la serbare. Nu știu cum e la alte grădinițe, dar chiar cred că e destul de simplu să fie bine. Trebuie doar oameni cu mintea deschisă. Keep it simple cred că se potrivește perfect.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza