Keep it simple...

Despre glorificarea celulitei

Putine femei sunt perfecte si e departe de mine ideea de a spune ca acelea trebuie sa fie modelel noastre. Sigur ca trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Si eu mi-as fi dorit sa am picioarele lungi si silueta lui Nicole Kidman. Cand eram in liceu ma visam o Jenny Garth din Beverly Hills 90210, am mai avut diverse viziuni despre mine in diverse chipuri care mai de care mai departe de mine insami.
Apreciez ideea de aici, de la the NU Project. Un proiect fotografic interesant, care ne spune ca suntem frumoase asa cum suntem, indiferent de cum aratam. Ok, de acord pana la un punct. Pana la punctul in care nu cred ca daca ai 100 de kilograme si 5 randuri de burti e ok sa pozezi nud.
Ce spune creatorul proiectului :
“Cred ca femeile sunt judecate foarte aspru dupa aparenta, de aceea am facut acest proiect pentru ele. 99% dintre femeile care au luat parte mi-au spus dupa sedinta foto ca s-au simtit altfel si se vad mult mai frumoase. Nu-mi place si nu sunt de acord cu multimea de fotografii ce se focuseaza pe niste corpuri perfecte, facand femeile sa se simta mediocre” 
Si da, in principiu are dreptate. Cred ca in special pentru adolescente e dificil sa vada doar perfectiune photoshopata in jurul lor. Pe de alta parte nu cred ca e ok nici sa le spunem vai, e ok, nu e nicio problema daca ai 120 de kilograme. Macar sa luam in calcul faptul ca obezitatea e o probelma de sanatate, nu doar de frumusete.
Nu pot sa nu ma intreb care e the thin red line pe care ar trebui sa mergem  
 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza