Bârfe in the city, Hurry no Worry, Keep it simple...

De unde mai cumpar haine

Eu am fost un fel de mall groupie o lunga perioada de vreme. De la cele din strainatate, pe care le vanam in fiecare deplasare, la primul din Bucuresti- mall vitan, la plaza pe urma, pe urma Baneasa, etc. In Baneasa as putea scrie o monografie, cine a fost in ce loc, cine a plecat si cand, ce mi am cumparat de la fiecare, etc. Nu mai zic, de cand a aparut internetul (stiu, da, eu am prins si vremurile dinainte), cand plecam in deplasari in care stiam ca n am timp, cautam adresele de h and m uri cele mai apropiate de pe unde aveam filmari si tot bagam 15 minute de cumparaturi.

E, de la un timp incoace, tot bateam mallurile si degeaba. La Mango n am mai intrat de aproape un deceniu, la Zara mi se pare cel mai des scump si prost, de la H and M mai cumpar basic uri si din cand in cand cate ceva. Dar oricum, departe de frenezia de alta data. Asa ca am fost practic obligata sa gasesc alte locuri. Care, cel mai adesea, sunt de pe net.Vezi ceva la cineva, intrebi de unde e, verifici, iti place, te identifici, cumperi. Nu sunt magazine mari, nu sunt serii mari, dar sunt acele lucruri care fac diferenta.

Ultima intrata pe lista mea de preferinte e  Mimita.  Ce este Mimita? Pai, e un brand local, aparut acum vreo 20 de ani si care acum si a propus sa go global. Glumesc, dar vrea sa fie descoperit de cat mai multe femei.  De ce imi place mie? PEntru ca e pentru mine. Adica pentru femei active, cu treaba prin oras toata ziua, care se duc dintr o parte in alta, care trebuie sa fie ok si pentru alergat pe teren si pentru cina la 5 stele, sa aiba acel “quelque chose”. Plus, plus, plus, face jachete cu paiete reversibile (caci da, doamnelor, nu doar fiicele noastre merita paiete reversibile, ci si noi)

 

 

Toate, toate produsele sunt facute cu atentie la detalii si sigur n o sa va intalniti cu vecina imbracata la fel la nunta.

Al doilea loc pe care l am descoperit recent e de tricouri. Le gasiti pe toate aici. PReferatele mele sunt acestea:

Si costa 100 de lei.

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza