How they beat us, Keep it simple...

Daca vrei barbatul perfect

Mi-a zis: „Aș vrea să fim împreună de ziua mea. Te rooog, ia-ți liber să fii cu mine!”

Și am făcut tot posibilul să-mi iau liber pentru că nu știu câte aniversări își va mai dori el să și le petreacă cu mama lui.

  • Atunci mi-am dat seama că, oricâte greșeli aș fi făcut, ceva tot am făcut bine. Îi voi lăsa copilului meu amintiri. Am fost și sunt acolo pentru el, cu el, tot timpul, cu orice preț.

Își va aminti că n-am lipsit niciodată de la serbările lui. Uneori, chiar cu riscul de a fi dată afară, nu mi-a păsat, pentru că nu puteam să-mi imaginez cum ar fi ca el să se uite în sală și să nu mă vadă acolo.

N-o să uite vreodată acea vacanță de vară la țară în care am alergat puii de cățel împreună (Lola și Picky și Moldița) și am râs cu toții până am leșinat de vărul R. care se cam cherchelise și ne punea să mâncăm micii din roabă.

Nici toate Crăciunurile în care ne trezeam cu noaptea-n cap împreună ca să dăm fuga la brad și să așteptăm să ne vedem cu toată familia.

Nici eu n-o să uit toate brățările de macaroane, șiragurile de nasturi, felicitările muncite cu mânuța lui ca să mă facă fericită. Le am pe toate într-o cutie uriașă.

Am fost cu el și la o tonă de concerte. De la Smiley până la Roger Waters. Pentru că ne simțim bine împreună.

Și, dincolo de petrecerile, torturile și cadourile de ziua lui, cadoul meu pentru el a fost și va rămâne unul singur: dragostea.

Cred că vorba mea preferată rămâne asta: „Dacă vrei bărbatul perfect, trebuie să ți-l faci.”

Ei bine, misiune îndeplinită 🙂

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza