Bârfe in the city, Keep it simple...

Cum îmi cumpăr eu haine de pe internet şi mi se potrivesc

A venit vremea să (îmi) recunosc că nu voi mai încăpea niciodată în blugii mărimea 34 în care eram îmbrăcată când am intrat în cabinetul medicului ginecolog, pentru confirmarea sarcinii. Nici în cei 36 nu cred că voi mai ajunge vreodată. Prin urmare, după câţiva ani de tentative, speranţe şi visuri deşarte am decis să eliberez dulapul de haine imposibil de folosit. Dar cum nu îmi plac umeraşele goale, trebuia să iau măsuri în acest sens. Şi am făcut ce am învăţat eu mai bine de la apariţia fiică-mii: cumpărături online. Rare au fost momentele în care am dat greş. Foarte rare. La ultima comandă însă nici măcar nu am avut emoţii, pentru că am confruntat tabelul de măsuri de pe site cu măsurile mele, alea care n-au nicio treabă cu celebrele 90-60-90. Acesta e şi secretul, de altfel. Să comanzi exclusiv de pe site-uri care îţi oferă această posibilitate.

Şi pentru că v-aţi prins deja că nu mai sunt vreo silfidă, am căutat în primul rând rochii bonprix care să mai ascundă una-alta. M-am oprit cu greu la 3, pentru momente diferite din viaţă şi din zi. Şi ştiţi vorba aceea: what you see is what you get? Se potriveşte perfect în acest caz. Cu fotografiile a fost mai complicat, având în vedere că n-am învăţat nici până la vârsta asta să stau frumos la poză. 🙂

Dar pentru că nu pot să renunţ nici la marea mea dragoste în materie de haine, am „păcătuit” şi cu pantaloni bonprix. Şi-mi plac la nebunie nu doar pentru că sunt foarte comozi, ci pentru că sunt şi foarte versatili. Merg la fel de bine cu o pereche de pantofi fără toc cât şi cu unii stiletto.

Ce n-am înţeles eu este de ce nu mi-am comandat atunci şi costume de baie şi-am fost nevoită să alerg ca nebuna prin tot oraşul să găsesc ceva decent şi la preţ potrivit.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza