Hurry no Worry, Keep it simple...

Cum a aparut Olivia Steer?

Cum a apărut fenomenul Olivia Steer?

Dar fenomenul Bivolaru?

Dar fenomenul Caritas?

Pe acelasi principiu. Nevoia oamenilor de a crede  in minuni. In imposibil. In cineva care stie si spune adevarul mai presus de minciunile unui sistem care il vrea slab, bolnav, sarac. De unde stie acest adevar inexorabil si ascuns ochiului public? Crede si nu cerceta, nu, parca asa se spunea?

El/ea, Olivia, Gabriel sau Ioan, se gandeste la tine. Iti vrea binele. Tie si familiei tale. Si lucreaza, zi si noapte, la asta. La starea ta de mai bine. La iluminarea ta. La salvarea ta, de ce nu.

Dar de ce ar crede cineva, in secolul asta, in puterea vindecatoare a patrunjelului? In capacitatea unei spirale de a-ti deschide noi orizonturi spirituale? In puterea cuiva de a multiplica banii precum cea a lui Isus de a inmulti pestele?

Probabil, pentru ca nimic altceva nu pare sa mai functioneze. Nici medicina, nici religia si nici munca cinstita. E o lipsa de speranta infioratoare.

INSA.

E treaba fiecaruia in ce alege sa creada. Problema e ca, atunci cand Medicina vine si ia de mana un saman, il urca pe un piedestal si ii da o diploma, atunci il legitimeaza. Ii confera o putere pe care altii, mai “informati” si mai greu de “prostit”, doar o banuiau si iata ca a venit si momentul lor sa spuna: “Aha!! Stiam eu!”

E ca si cum Medicina s-a lasat infranta si a zis: “Da, fratilor, acesta e secretul ascuns de noi cu atata truda, atatia ani: patrunjelul INTR-ADEVAR  vindeca cancerul. Dati-le naibii de vaccinuri, chimioterapii și medicamente. Duceti-va la Olivia si va rezolva ea!”

Si cam de asta s-a suparat toata lumea care inca isi mai vaccineaza copiii, desi Olivia ne-a spus clar ca nu e bine.

sursa foto: gandul.info

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza