Hurry no Worry, Keep it simple...

Crăciun. Cadouri. Idei de cadouri (5)

Da, desigur, pare ciudat să spunem că farfuriile sunt un cadou de Crăciun. Sună cam ca darul de la nuntă, aşa. Seturile alea de se dădeau pe vremuri, de ne-am hrănit din ele generaţii în şir. E, nu e vorba despre acelea, ci despre colecţia “Vulnerabilia”.

 

farf1

farf3

E o colecţie întreagă, pe care o găsiţi aici. Eu sunt mare fan creatoarea ei, găsiţi tot pe site şi povestea, pe scurt este despre:

“Toate căcaturile care ne-au făcut femei.

All the heartbreaks.                                                          

Toate conflictele interioare.

Toate sentimentele pe care le avem pentru că, la final, la aia ne reducem. Not the pretty instagram pictures. Facebooku’ ăsta ne face pe toate să părem o adunătură de fete care pozează mâncare şi pantofi şi au o viaţă minunată.

Cât trebuie să munceşti încontinuu cu tine pentru viaţa asta minunată.

Toate prăjiturile pe care le-ai făcut pentru cineva care nu merita.

Toate nopţile nedormite şi petrecute deasupra unui excel, cu o sticlă de vin care se termina prea repede în timp ce îţi spuneai “you can do this. you can do this.”

Toţi bărbaţii la care te-ai uitat în timp ce te gândeai să îmi bag pula nici ăsta nu e suficient de deştept pentru mine.

Toate momentele în care n-ai avut încredere şi ai stat cu capul pe faianţa din baia de la birou şi te-ai gândit că you can do this.

Toate dimineţile în care ai ieşit de la sală şi te-ai gândit că ai da orice în momentul ăla să ai un Calif lângă World Class. 

Toate zilele în care ai cântat Coco Jambo urlând la semafor cu geamul deschis la maşină.

Pentru că după toate astea ai scos capul din peşteră şi ţi-ai dat seama “ce căcat, nu e chiar aşa greu”.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza