Goin' out..., Keep it simple...

Copiii, mâncarea sănătoasă şi bucătăraşul Zurli

Ştiu că voi enerva multă lume cu asta dar trebuie să recunosc public faptul că eu nu ştiu cum e să-ţi faci probleme că nu mănâncă copilul. Nici măcar nu mă stresez că nu ar mânca sănătos. Fructe, legume, carne, nimic nu ratează fiică-mea. Cea mai nouă plăcere culinară este somonul cu sparanghel la cuptor. Vă imaginaţi feţele oamenilor când eram cu ea în Carrefour, la cumpărături şi se aude mogâldeaţa:
– Auzi, mami, să luăm somon! Şi sparanghel. Să-mi faci şi mie diseară, că mi-e poftă.
Eu mă pregătisem psihic pentru o zână mofturoasă şi m-am trezit cu zâna gurmandă. Ştiu însă câtă teroare şi câtă disperare e pe capetele celor mai mulţi părinţi. Îşi aleargă copiii cu linguriţa prin casă, fac promisiuni, ameninţări. Şi cele mai multe sunt în van. Copiii tot ce ştiu ei fac – adică nu mănâncă.
Aşa că nu puteam să nu vă anunţ de cel mai nou proiect al celor de la Gaşca Zurli: spectacolul „Hai la masă!”. Este o producţie spectaculoasă, aşa cum ne-au obişnuit deja cei din trupă, care are ca scop să îi împrietenească pe cei mici şi de ce nu, şi pe cei mari, cu mâncarea sănătoasă, legumele şi statul la masă. Şi pentru că nu se poate spectacol fără noutăţi, vom asculta cântece noi şi vom cunoaşte cel mai nou personaj al trupei, Bucătăraşul Zurli. Acesta este noul aliat al părinţilor în bucătărie, ştie trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste şi poveşti care-i vor ţine pe cei mici cu gura deschisă.


Primul spectacol „Hai la masă!” are loc la Braşov, pe 3 octombrie. Urmează Cluj-Napoca, Timişoara, Baia Mare, Craiova, Botoşani, Bacău, Galaţi, Sibiu şi Bucureşti. Biletele se găsesc pe www.eventim.ro şi mă văd nevoită să vă zoresc pentru că în doar 2 zile de când au fost puse în vânzare, s-au dat deja câteva mii. Găsiţi toate detaliile de care aveţi nevoie pe www.zurli.ro.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza