Goin' out..., Keep it simple...

Cele 8 reguli ale lui Murphy în shopping

Shoppingul este o treaba delicată, degrabă schimbătoare și dătătoare de stări euforice sau, dimpotrivă, depressive.

Știm cu toții ce se spune și anume că, atunci când omul se simte trist și amărât, face terapie prin cumărături. Dar nu tot timpul este așa. Uneori intri în magazine binedispus și ieși un car de nervi.

De ce? Pentru că și aici funcționează bine mersi regulile lui Murphy. Și n-ar strica uneori, înainte să dai buzna în magazine, să-ți faci o astrogramă, să consulți o clarvăzătoare sau un psiholog, să-ți spună dacă e momentul potrivit pentru tine.

Cele 8 reguli de aur ale lui Murphy în materie de shopping (si care ma enerveaza rau):

  1. Când sunt reduceri, nu ai bani. Niciodată. Și găsești, desigur, haine și mișto și pe măsura ta. Daca ai bani cât de cât, găsești haine mișto, dar nu pe măsura ta. Dacă ai bani mai mulți, nu găsești haine mișto. Se înțelege.
  2. Când cauți ceva anume, nu găsești nimic. Deloc. Când nu cauți, și fusta aia de piele, și pantalonii ăia rosii, și ghetele alea cu fundă parcă strigă: Ia-mă!! Ia-mă!!. Dar nu-ți iei că nu-ți trebuie. Și ai dulapurile pline. Și nici n-ai bani. Dacă ai bani, nu vei găsi nici fusta, nici pantalonii, nici ghetele. Iar prima ocazie când constați că ți-ar fi trebuit, totuși, nu întârzie să apară.
  3. Când și hainele sunt mișto, și măsurile există și ai și bani, se nimerește să fii în mall cu copilul. Poftim de probează dacă poți. Și îți spui, lasă, că vin mâine singură. A doua zi nu mai gasești nimic.

4.Să zicem că porți masura 38. Și vezi o rochie divină, dar absolut divină. Ei bine, rochia divină nu va fi disponibilă decât în două masuri: 36 si 40.

  1. Vezi o pereche de ghete superbe. Le iei. Imediat ce ai ieșit din magazin, îți zici să mai intri și în următorul, ultimul, doar așa….Acolo vei gasi o pereche de ghete de 1000 de ori mai superbe (știu ca superb n-are termen de comparație dar, credeți-mă, în cazul ăsta are) ȘI la jumătate de preț față de alea pe care ți le-ai luat.
  2. Ți se pune pata să nu mai umbli în blugi. Și pleci hotărâtă să nu te mai apropii de rafturile cu blugi și să-ți iei numai haine stilate. Prin urmare, te întorci de la mall cu 3 perechi de blugi si două de adidași.
  3. Ai văzut pe site un palton care ți-a plăcut la nebunie. Prin urmare, te duci în magazin să-l probezi. Acolo, îl vezi, însă când să pui mâna pe el, ți-l ia una fix de sub nas. Și mai și rânjește sfidător spre tine, pentru că ți-a văzut privirea flămândă.
  4. Ai 300 de lei la dispoziție. Suficient cât să-ți iei o bluză și o fustă sau niște pantaloni. În loc de asta, te întorci cu un hanorac mișto și niște teniși cool pentru copil. Și doar te-ai jurat…

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza