Hurry no Worry, Keep it simple...

Ce seriale am mai vazut in ultima vreme

E o lista cu seriale complet fara legatura unele cu celelalte, dar cam asa m am si uitat in ultima perioada, trecand de la unul la altul, de la o stare la alta. Am avut lungi perioade in care ma uitam doar la istorice, pe urma la crime. E, acum e un fel de salata. Cu de toate.

 

  1. Divorce, cu Sarah Jessica PArker (HBO) Nu e o capodopera, dar episoadele sunt scurte, maximum 30 de minute. Iar SJP e imbracata minunat, ca de obicei. Altfel, subtire spuneam, nimic

Divorce

2. The People vs Oj SImpson (Netflix) Absolut senzational facut. E o singura serie, din fericire, as spune, pentru ca e genul de serial care te tine si la care te uiti linie, fara sa te opresti. E bine facut din toate punctele de vedere, John Travolta face un rol senzational, poate cel mai bun rol al carierei sale (eu sunt fan John Travolta, deci am vazut cam tot ce a facut)

 

3. The Crown, o biografie a Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Rolul printului Philippe e excelent, actorul e exact ceea ce trebuie sa fie. Serialul in sine e bine facut, merita

TheCrownNetflix

4. Stranger Things (Netflix)  Usor SF, dar in regula, foarte bine facut

5. Taboo (ongoing pe HBO)

 

As vrea sa ma apuc de Berlin Station si astept Big Little Lies, pe HBo, a inceput ieri. Are o super distributie, Nicole Kidman si Rees Whiterspoon.

Voi, la ce va mai uitati?

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza