How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple...

Ce facem cand suntem impreuna

Ne plangem des ca nu avem suficient timp de petrecut cu copiii, dar in acelasi timp, atunci cand avem timpul asta, stam pe telefoane sau cu ochii in televizor. Este, poate, si unul dintre motivele pentru care s a umplut lumea de traineri si specialisti in parenting si curente. Pentru ca nu mai stim sa ne petrecem firesc timpul impreuna cu copiii nostri. Ne e greu sa ne punem la mintea lor si cel mai adesea, ne e greu sa ne jucam si sa nu ne mai luam chiar atat de in serios.

Eu, personal, abia asterpt sa vina iarna sa jucam Monopoly si Scrabble. Si am mai gasit niste variante, super simpatice, de la Edu Class

De exemplu, cuburile creatoare de povesti, le gasiti aici. Eu le stiam de ceva vreme, sunt perfecte si pentru drumurile lungi cu masina (spre Grecia, de exemplu). Ce e important e ca nu au limita si ca imaginatia poate merge oriunde, oricat. Plus, sunt usor de transportat, nu ocupa asa de mult loc.

Pe acesta l am descoperit acum si cred ca o sa il trec pe lista lui Mos Nicolae ceva. Pentru ca din nou, e simplu de jucat, apoi e despre emotii si exprimarea emotiilor. Si abia astept sa vad cum se mimeaza, de exemplu, entuziasmul :))

Imi place si acesta, singura problema e ca Smarandei nu prea ii place cu geografia. Ceea ce pentru mine, care mi am petrecut ani in sir studiind Atlasul geografic (bine, nu prea aveam optinui), pare cam ciudat. O sa gasiti mai multe jocuri interesante pe site ul acesta, de altfel au si o campanie legata de jocuri in familie, tocmai din cauza observatiilor despre care vorbeam la inceput. Oricum, daca mai descoperiti jocuri interesante de jucat in familie, spuneti ne si noua. Nu de alta, dar incep serile alea lungi si intunecoase, cu copii in casa

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza