Keep it simple...

Când opinca bate orice Louboutin…

Nu că am fi noi foarte mondene. Că doar ştiţi cum e… mai degrabă dai o fugă la piaţă, să-i iei copilului miere bio sau la librărie să-i iei rezerve de stilou decât la un party egoist, doar pentru tine, după care ştii dinainte că te vei simţi nu doar obosită ci şi cumplit de vinovată. Ce-i drept, e valabil şi invers, căci uneori ne simţim cumva datoare să mai facem şi ceva pentru noi… În fine, oricum o dai, oricum o întorci tot nu e bine. Cert e că în rarele ocazii în care apare câte o invitaţie pe care nu vrei s-o refuzi, începe haosul. Ce fac cu copilul? Se descurcă singur/ cu tatăl/ cu bunicii? Dacă se împiedică şi cade? Dacă îi rămâne bomboana în gât? Dacă are nevoie de ceva iar eu sunt la 10 kilometri distanţă?
Şi lista e lungă…
Odată toate aceste trăiri depăşite (cu greu), intervine momentul cheie. Cel în care îţi dai seama că nu mai ai ce să pui pe tine. Că nu-ţi mai vine nimic. Şi mai ales că habar n-ai cum să te îmbraci. N-ai mai ieşit pe nicăieri, nu mai ştii ce se poartă, little black dress ţi-a rămas mică, nu-ţi plac adidaşii cu platformă iar blugii boyfriend-like care par uniforma sezonului sunt pătaţi de ciocolata de după şcoală. Dacă party-ul are ţinută obligatorie, mai merge, căci suni o prietenă. Dar dacă tu trebuie să alegi ce şi cum… mai că te laşi păgubaşă.
Cam cum mi s-a întâmplat mie alaltăieri, la petrecerea A List Magazine.
Lăsând la o parte faptul că e o super revistă, pentru super femei, la aniversarea primului anişor, lăsând la o parte că multe dintre prietenele mele erau acolo, conceptul m-a uns pe suflet. Mai exact: “Care sunt cei mai “tari” pantofi din garderoba ta?”
Adică şi party şi pantofi cool şi….
Şi aici s-a rupt filmul… Cei mai tari pantofi?
Adică scumpi? Cam cât de scumpi? Că Louboutin n-am, deşi în fiecare an îmi propun să fac o extravaganţă. Sau nu scumpi… ci tari… Păi pentru mine tari ar fi cizmele cu minioni ai copilului. Da’ parcă n-aş merge cu ele la party. Şi nici cu bascheţii lui…. Nici măcar unii cu tocuri nu găsesc. Ştiţi voi de ce. Şi dacă aş avea, n-aş mai ştii să merg cu ei. Şi tot aşa…
În fine, una peste alta a trebuit evident să improvizez. Şi ştiţi ce? Nici că se putea mai bine… Aşa că vă spun şi vouă, ca să ştiţi.
Ţinuta care ne va scoate întotdeauna din încurcătură, fie că e vorba de un concert la Ateneu, o petrecere sau un event monden este cea pe care o purtau şi bunicile noastre.Mai exact, o ie şi o pereche de opinci sunt tot ce vă trebuie când trebuie…

  
La mine a fost aşa: opinci dintr-un mic magazin de pe calea Moşilor, ia de la Iiana, vesta din colecţia uneia dintre doamnele de la Domnite cu altiţe iar fota şi trăistuţa direct dintr-o ladă de zestre din Ţinutul Pădurenilor.

Aşadar, keep it simple, ladies:) Şi-n modă e ca-n viaţă. Simplu e mai bine decât complicat… e doar complicat să faci să fie simplu:)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza