Hurry no Worry, Keep it simple...

Când Moş Crăciun ne găteşte bradul…

Să presupunem că sunt angajator şi aş vrea sa fac un cadou de Crăciun angajaţilor. Eu una nu le-aş da, de exemplu, bani -că sigur vor fi unii care vor spune că-s mai puţin decât merită. Nici cărţi sau telefoane care să le scadă productivitatea fix sla muncă. Eu, ca angajator, le-aş lua mai degrabă ceva safe, cu care să nu risc să greşesc. Ceva dulce…

Eu, chiar şi nefiind angajator, o să vreau să le fac unul-două cadouri prietenilor. Cu hainele e greu. Că poate nu v-aţi văzut demult şi s-a îngrăşat. Cu parfumurile, la fel. Că poate îi nimereşti gustul amicei dar nu şi pe al aparţinătorului. Eu, ca prietenă, tot ceva dulce le-aş lua. Căci, şi dacă sunt la regim, sau mai ales dacă sunt la regim, Crăciunul e Crăciun. Şi nu-l simţi parcă, fără un cozonăcel cu lapte…

Eu, chiar egoistă fiind, mi-aş lua măcar mie un cadou. Cum ar fi… mi-aş cumpăra timp pentru mice. Păi nu mai bine mă uit eu la un film de Crăciun decât să frământ aluatul? Păi nu mai bine îi las pe alţii care chiar se pricep să facă asta?


În fine, ce voiam să vă propun e să aruncaţi un ochi aici. Gusturile nu se discută, ce-mi place mie nu e musai să vă placă şi vouă dar sunt eu cumva sigură că la asta o să ne potrivim:)
Păi ia citiţi ce mi-a explicat Lucia, doamna Delicake, când am întrebat ce are ea în pacheţelul corporate de Crăciun, căci despre el e vorba:
“Am copt cozonacul, am turnat dulceața de lapte în borcane și am pregătit și biscuiți și turtă dulce. Să ai din toate, pe săturate. Iar tortulețul în formă de brad e preferatul meu….”


La noi a fost după cum urmează: brăduţul cel verde (mousse de ciocolată albă cu busuioc, jeleu de căpșune, blat cu mentă şi nu- nu e colorant ăla, ci ciocolată cu pudră de spanac:)) l-am tăiat din vârf până la bază, fix pe din două. Dar asta într-o seară în care m-am asigurat că fi-miu era deja sătul. Şi că o să-mi cedeze jumate din jumătatea lui. La steluţe a fost şi mai uşor de atât. Că sunt… de fete, nu de băieţi, prin definiţie. Cât despre restul… încă negociem:)

Pentru detalii intraţi, cum spuneam, aici.  Comenzi se fac la contact@delicake.ro. Mulţumirile ulterioare le primim cu drag:)

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza