Hurry no Worry, Keep it simple...

Cadouri. Carti pentru copii spre 7 ani incolo (un cadou pe zi)

Cartea astaeste absolut mi-nu-na-ta. Am ras in fiecare seara cat am citit o, imaginandu ne ce se intampla de fapt pe acolo pe la scoala vrajitoarelor. Bine, Smaranda ma pune sa ii citesc numele in romana, asa ca noi suntem cu Doamna Matura Tare si Doamna Cotcodacit…O sa vedeti voi despre ce e vorba

bookpic-o-vrajitoare-ingrozitoare-31796

Rezumat:

“Mildred Hubble are cele mai nobile intenţii. Vrea să fie o elevă model, o prietenă bună şi, mai ales, o vrăjitoare pe măsura aşteptărilor celor din jur. Dar cu toată străduinţa şi încercările ei de a se ţine departe de necazuri, Mildred intră în cele mai grozave încurcături. E drept, uneori nici sorţii nu sunt de partea ei: colegele îi joacă feste vrăjitoreşti, pisoiul Dunguliţă nu se poate ţine drept pe mătură, nici vrăjile nu-i ies tocmai bine. Ce mai! Mildred e cea mai îngrozitoare vrăjitoare care a trecut vreodată pe la Academia de vrăjitoare a doamnei Cackle. Doar cea mai bună prietenă a ei, Maud, o mai poate scăpa de exmatricularea care o ameninţă. Sau poate o vrajă miraculoasă?”

O alta carte care a avut mare succes la noi a fost Marele Urias PRietenos. AVeti insa grija, va trebui sa o citit voi, pentru ca e complicat de citit pentru incepatori, are cuvintele gresite spuse de MUP. Dar, din nou, e o adevarata placere si pentru adulti.

bookpic-marele-urias-prietenos-editie-tie-in-88982

IAr pe wishlistul nostru se afla Clementina.

clementina

Clementina e o fetiţă de clasa a treia cu bucle roşcate, cu o inimă mare. Deşi e mereu certată pentru că nu e atentă la lecţii, Clementina observă lucruri pe care ceilalţi nu le văd şi găseşte soluţii care mai de care mai originale. Vede, de pildă, că prietena ei Margaret suferă că şi-a retezat o şuviţă de păr şi îi sare imediat în ajutor, tăindu-i părul cu totul şi făcând-o să arate ca o păpădie.

Soluţiile ei nu sunt apreciate chiar de toată lumea, dar Clementina nu se dă uşor bătută şi se străduieşte să-i înveţe pe oamenii mari să vadă lucrurile şi altfel.

 

 
  

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza