Goin' out..., Keep it simple...

Bucket list. Doar un punct de pe

Dacă vă place Crăciunul, Oxford Street e “the place to be” în perioada asta. Oxford Street şi vitrinele sale, de fapt, pentru că sunt adevărate opere de artă. Marile magazine (Selfrdige s, Harrods, cam toţi de fapt) au concepte la care se lucrează tot anul, pentru a oferi spectacolul de Crăciun. Vitrinele sunt ele însele un obiectiv turistic.

Aşa. Şi pentru că ziceam de bucket list, pe lista de anul viitor e să o duc pe Smaranda la Londra înainte de Crăciun. Anul acesta la Selfridges tema e “O călătorie spre stele”

self3self2self1

 

Selfrigdes e unul dintre magazinele acelea in care iti poti petrece zile in sir fara sa te plictisesti. Eu am descoperit branduri, lucruri, parfumuri, creme, in fine, tone de lucruri pe acolo. Si cum la Londra ploua des, e minunat sa faci cumparaturi intr-un singur loc. Acum, trecand peste consideratiile mele personale, conceptul lui Henry Selfridge a fost unul cu adevarat revolutionar pentru vremea aceea.  Printre altele,  a fost pentru prima data cand cumparatorii puteau examina marfa, nu mai era ascunsa in spatele tejghelelor.

Acestea sunt vitrinele de la Harrods, de acum doi ani cred. Cred că am stat o oră să mă uit, deşi ploua. Nu vă imaginaţi atenţia pentru detalii şi cum fiecare şerveţel, de exemplu, e aşezat în poziţia perfectă

Aşa că să lăsăm lupta pentru vitrine să continue. Fie ca cel mai deştept să câştige.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza