Bârfe in the city, Hurry no Worry, Keep it simple..., Sex and Marriage

10 lucruri care (nu?) ne lipsesc în vacanţă

1. Laptele la cafea. E primul lucru pe care-l tai de pe lista de cumpărături în Vinerea mare de dinaintea vacanţei şi primul pe care îl cauţi, răvăşită, luni dimineaţa ca să-ţi îndulceşti senzaţia că degeaba e el plecat dacă tu tot la muncă ajungi.
2. Hainele gata călcate de cu seara. Căci hărnicia s-a dus pe apa… gheţii din paharul de cu o seară înainte.
3. Punctualitatea la muncă. E mult mai probabilă când ştii că fiul Trebuie să ajungă la prima oră ca să nu ia absenţă, ca să nu roşeşti la următoarea şedinţă cu părinţii.
4. Micul dejun. În timpul şcolii îl iei sub formă de cereale pe care fiul nu le-a terminat şi nu te înduri să le arunci, sau sub formă de sandwich că dacă tot îi faci lui, merge şi unu pentru tine.
5. Şerveţelele umede, o gură de apă, o gumă de mestecat şi căştile de telefon. În mod normal le găseai în ghiozdanul lui. Acum sigur le-ai uitat în poşeta pe care ai schimbat-o cu una mai mică, dacă tot nu trebuie să mai cari toată casa după tine.
6. Confortul picioarelor. Renunţi instant la UGG-urile care altfel îţi permit să alergi între serviciu, şcoală, cursuri şi cumpărături şi te cocoţi repede pe cele mai înalte tocuri pe care le ai şi care zac nefolosite de la ultima vacanţă.
7. Shopping-ul. La care ajungeai mai uşor când bluzele albe sunt pline de cerneală, adidaşii s-au rupt la ora de sport sau rezervele de cerneală se evaporă mai ceva ca apperol-ul din paharele mamelor lăsate să zburde libere prin mall.
8. Întrebările interminabile. Alea pentru care îţi vine să-ţi iei câmpii în fiecare zi dar care acum, prin lipsa lor, lasă loc pentru întrebările pe care tu eviţi să ţi le pui.
9. Somnul. Oricât de ciudat ar părea dormi mai puţin în vacanţă. Că doar ai atâtea distracţii interzise de recuperat…
10. Sexul. Cel pe care în timpul şcolii îl furi conştiincioasă de câte ori şi pe unde apuci prin casă. În vacanţă te bazezi pe faptul că în sfârşit ai toate oportunităţile din lume dar adormi înainte să profiţi de ele. Ba chiar fără prea multe remuşcări. Că doar trebuie să te pregăteşti… de şcoală.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza