Bârfe in the city, Keep it simple...

10 întrebări despre cazul Borcea (and friends, cum ar veni)

  1. De ce e Alina Borcea supărată? Ea a zis că ea și cu soțul ei (cristi borcea, logic) trăiesc o adevărată poveste de dragoste și se iubesc. Da asta nu exclude că el a făcut copil cu alta. Ce are dragostea cu făcutul copiilor
  2. Ce spune Mihaela Borcea despre asta? Eu nu urmăresc programele TV dedicate, dar mi-ar plăcea foarte mult să existe o monitorizare clară a declarațiilor pe această temă.
  3. Ce le face Cristi Borcea? Adică pe bune? Ce le face? De ce s toate doamnele astea, asistenta, avocata, coafeza, manechina, fotomodela, americanca, parizianca, picate în freză după domnia sa? Deci, știe cineva ce le face?
  4. Cum se stabilește programul de vizite la pușcărie? Vorbesc ele între ele? Marți Valentina, joi Alina și tot așa?
  5. Șoferul care le duce pe doamne la pușcărie (același, fiind aceeași mașină) nu ar vrea să ne spună și nouă cam ce aude în mașină?
  6. Ce vrea să spună Alina Borcea cu declarația aceasta Barbatul meu nu este un barbat de lasat. Nu l-am luat pe Cristi Borcea de la biblioteca. 
  7. Cum crede Gigi Becali ca a ramas insarcinata Valentina Pelinel? Si de fapt chiar, cum a ramas insarcinata Valentina Pelinel?
  8. Ce o sa zica Gigi Becali daca Cristi Borcea nu o sa o mai iubeasca 90% pe Alina si 10% pe Valentina, asa cum sustine acum ca se intampla?
  9. Cine are dreptate, Alina, Valentina sau Mihaela?
  10. Cati copii doreste domnul Cristi Borcea sa aiba si de ce? Stie domnul Cristi Borcea ca s au inventat metode anticonceptionale?

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza