How they beat us, Hurry no Worry, Keep it simple...

10 idei de cadou pentru copii mari și mici

MARIA

Eu sunt o persoană organizată, așa că, de obicei, îmi fac listele de Crăciun de prin august, le tot completez și, în general, în jur de 1 decembrie, sunt cam gata cu toate cumpărăturile. Mai ales că în decembrie e și ziua ei, lucrurile sunt destul de complicate.

Așa că o întreb pe ea cam ce ar vrea, notez diverse, fac selecții, cotrobăi internetul și magazinele și încerc să nu mai am de mers în mall uri sau în oraș măcar cu 3 săptămâni înainte de Crăciun. Anul ăsta a fost oarecum simplu, că noua ei pasiune pentru Michael Jakcson mi-a rezolvat multe dintre dileme. Așa că, dacă aveți pasionate de muzică și scenă și de dat în spectacol, microfonul ăsta e perfect de cadou surpriză.

La capitolul “păpuși”, după ce am trecut prin Monster High, Barbie și alte diverse categorii și colecții (fii-mea colecționează practic orice, adică și gumele de șters devin o colecție la rândul lor), tocmai le-am descoperit pe acestea care mi se par în sfârșit și mie super simpatice. Tot colecție și ele, că altfel ar fi prea frumos :)) (vedeți că sunt și niște reduceri în perioada asta).

 

LAURA

Și eu, ca și Maria, fac parte dintre acei oameni care așteaptă Crăciunul încă din octombrie. Care au un dressing plin cu decorațiuni sortate pe combinații de culori (da, există așa ceva în realitate :-)). Care visează an de an să ningă ca-n povești de Crăciun și care ascultă până la epuizare Last Christmas. Diferența dintre noi două ar fi că pe mine mă fură peisajul și mă trezesc mereu pe ultima sută de metri că n-am luat niciun cadou.

Așa că, anul ăsta mergem în vizită la prieteni, pe unii nu i-am mai văzut de ceva timp, nici nu mai știu cu ce se mai joacă copiii lor. Deci, trebuie să mă duc în mall, lucru care mă stresează și-mi strică rău de tot Christmas mood-ul. De ce? Pentru că nu sunt genul care să-și piardă ore în șir la shopping (sunt mai rău decât un copil, mă apucă foamea, setea, plictiseala).

Așa că am găsit varianta de a merge la sigur cu cadourile în situația copii – preferințe necunoscute. Zic eu că dacă iau un puzzle 3D, un Safe Breaker sau un set de plastilină Crea Dough îi fac fericiți și pe copii, că vor fi mulți și se pot juca împreună dar și pe părinți, pentru că îi va ține ocupați pe copii un timp. Suficient cât să putem bea și noi, părinții, un pahar de vin liniștiți.

 

BIANCA

Nu prea mai e un secret pentru nimeni că fiica mea cea fiţoasă, care nu iese din rochii şi tutu-uri şi neasortată din casă, este pasionată de aşa-numitele jucării pentru băieţi. Prin urmare, pentru mine a devenit mult mai simplu să cumpăr cadourile pentru colegii şi prietenii ei decât pentru fete. O iau cu mine şi ştiu că n-am cum să dau greş. Bine, şi cheltuiala creşte exponenţial pentru că de fiecare dată găseşte şi ea ceva ce îi trebuie neapărat. Ultima oară când am fost în magazin n-am plecat fără sacul de box din imagine.

Acum, să vă spun cu ce nu dau greş niciodată. Jucăriile care au legătură cu meserii: construcţii, pompieri, poliţie – toate din gama asta sunt extraordinar de bine-primite şi apoi utilizate.

Apoi, maşinile de curse, pistele şi garajele sunt şi ele elemente care stârnesc mereu sunete de încântare.

Dar să nu uităm că viitorii bărbaţi au şi ei o mulţime de sentimente şi o grămadă de iubire pe care vor să o împărtăşească iar un ursuleţ de pluş, și încă unul hi tech, nu are cum să lipsească din arsenalul de jucării al niciunui copil. Kooma este o alegere perfectă. Mi-a explicat mie fiică-mea şi ea chiar se pricepe. Şi la jucării, şi la sentimente.

 

THEODORA

Sincer, cred că în secolul ăsta e cam greu să mai faci surprize. Chiar și unui copil. Cum să ghicești, dintre miliarde de opțiuni, exact ce jucărie își dorește copilul tău? Sigur, există varianta “listă de Crăciun” dar ia să vă văd, ce faceți dacă acolo scrie “păpușă” sau “mașinuță”? Care păpușă și care mașinuță?

Așa că, nu mai bine mergem la sigur? De asta, mie, catalogul de Crăciun de la Maxitoys mi se fare fix ce trebuie.

Nu vă spun ce e în el. Că d-aia au nouă locații în București și-n țară în care puteți ajunge să vă convingeți singuri. Vă spun însă că îl puteți lua acasă și într un moment în care îl prindeți binedispus, îl deschideți frumușel la “Lista mea de jucării”. E pe principiul test fulger: nume, vârstă și o căsuță de bifat. În rest, trebuie doar să aleagă, din vârful patului, în timp ce se uită la tv sau mănâncă, unul spre 6-7 articole. La noi a durat 3 minute. Mai mult mi-a luat mie să-i testez alegerile:)

Ba o să vă roage să mai luați una-alta și prietenilor, nu de alta dar la cumpărături de peste 150 de lei, primești și un cadou-un fidget spinner… or ăștia nu sunt niciodată prea mulți, nu-i așa?

(P)

 

 

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza