Keep it simple...

10 (e doar un număr) chestii nasoale pe care aş vrea să nu le mai încerc până la 40

Dacă Theodora a scris aici despre lucrurile de încercat până la 40 de ani, eu, în schimb, n-am ajuns încă la 40 dar aş vrea din tot sufletul să mă dezbar de unele chestii până atunci.

Iată care sunt ele:

  1. Să scap de un prost obicei: încă mai îmi pasă de ce spun alţii. La 20 de ani ai timp suficient pentru asta dar deja la 35 parcă nu-ţi mai ajunge o zi întreagă să te gândeşti şi la părerea altora despre tine. Plus că, la vârsta asta deja nu te mai schimbi. Pe principiul “Cui de mine nu-i place alta mama nu mai face.”
  2. Să scap de blugii şi tricourile lălâi. Deşi îmi propun în fiecare zi să mă împachetez cu mai multă grijă, la 6 dimineaţa tentaţia este mult prea mare să arunci ce-ţi vine pe tine. Avantajul e că încă îmi vin bine. Dezavantajul e că nu te ia nimeni în serios îmbrăcat astfel.
  3. Să-mi găsesc un stil. Cred că sunt un fel de Cenuşăreasa care aşteaptă ca la miezul nopţii să-i apară o zână (stilistă) şi s-o reinventeze. Şi da, Theodora Massini are dreptate. Blondul nu e o idee rea.
  4. Să fac ce am chef şi când am chef. Dacă până acum a fost cam aşa: du-te la şcoală, trebuie să înveţi, du-te la facultate, trebuie să înveţi, du-te la muncă, trebuie să munceşti, fă un copil, trebuie să-l creşti, de acum încolo aş vea să fie şi altfel: ieşi în oraş, tebuie să te distrezi, întâlneşte-te cu prietenii, trebuie să bei, dormi până la prânz, trebuie să nu te trezeşti până la 12.
  5. Aş vrea să spun mai des ce gândesc. Cum bine zicea Meryll Streep (parcă), mi-aş dori să spun mai des oamenilor to fuck off. Elegant, desigur.
  6. Aş vrea să am o zi pe săptămână numai pentru mine. Să mă masez, coafez, împachetez, alerg sau orice altceva mi-ar trece prin cap. Pe scurt, o pitzi day.
  7. Să dorm mai mult şi să termine fi-miu o dată cu învăţatul de dimineaţă. La vârsta asta, cearcănele nu mai pot fi mascate decât cu un fond de ten foarte bun (şi, deci, foarte scump).
  8. Să mă mai dau de o sută de ori cu paraşuta, să zbor cu balonul în Cappadocia şi să fumez şi eu ceva la Amsterdam.
  9. Să termin o dată cu mobilatul casei. Mi se pare că de când mă ştiu numai cu asta mă ocup.
  10. 10. Să-mi permit să-mi dau demisia într-o bună zi, fără să-mi pese de consecinţe şi în aceeaşi zi s-o şi tulesc la mare, unde să rămân vreo săptămână, aşa.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza