Keep it simple...

10 (cum altfel) chestii mişto de (le-am) încercat la 40.

1. Fă ceva ce n-ai mai făcut niciodată. Dar vrei demult. Poa’ să fie un salt cu paraşuta. Sau sex în câmp. Acu’ depinde cât te ţin şalele… La mine a fost un spectacol la Scala din Milano. Cu tot tacâmul. Perle, spatele gol, ruj roşu, emoţii şi lacrimi. Avantaj:  am tresărit şi am trăit clipa mai ceva ca la prima întâlnire romantică. Dezavantaj: e ca la sexul de calitate. Mai vreau.

scala curat
2. Fugi la mare cu prietenele. Hai pe bune, de când n-ai mai făcut asta? Voi, plaja, marea, Sex on the Beach (cocktail-ul, desigur) şi chicoteli de liceene? Şi totul cu riscuri (considerabil) mai mici să fiţi deranjate de domni dornici să vă explice sensul vieţii. Bine, nici să vă plătească băuturile.
fete la mare
3. Pleacă undeva singură. S-ar putea să descoperi că aveți multe de discutat. Tu cu tine. Dezavantajul e că s-ar putea să vă certaţi. Avantajul e că eşti suficient de matură să laşi de la tine. Tot pentru tine. Adică baltă.
4. Fă-ţi un tatuaj. Pielea e încă întinsă. Şi cine naiba își doreşte să trăiască veşnic?
5. Poţi în sfârşit să te faci blondă. Acum e momentul. Stai liniştită, nu te mai încadrezi în targetul bancurilor aferente.
6. Să-ţi pui ochelari. De fiţe. Oricum, cel mai probabil deja ai nevoie.
7. Mergi în parc doar ca să te dai pe tobogan. Dezavantajul e că s-ar putea să nu-ţi mai încapă fundul. Avantajul e că a doua zi vei începe sigur cura aia la care te gândeai de la Crăciun.
8. Plângi ca proasta la un film siropos. Dezavantajul e că te vei întreba tu însăți dacă nu cumva treci printr-o criză existenţială. Avantajul e că vei fi singura care se va frământa în acest sens. Nimeni altcineva n-o să bage de seamă. Că doar până la vârsta asta cel mai probabil ai găsit rimelul care nu curge…
9. Să conduci într-o noapte cu geamurile deschise şi muzica preferată dată a maximum. Te vei simţi mai tânără ca niciodată. Dezavantajul apare când vei observa că singurii care îţi zâmbesc fermecător, în timp ce tu fredonezi Abba, sunt domnii de 50+. Avantajul e că cei mai mulţi sunt la costum şi în jeep.
10. Lasă-ţi stomacul să simtă fluturi. Mulţi şi mult. Fie că sunt pentru copil, soţ sau amant. În primul caz, nu se vor opri niciodată din zbor. Pentru celelalte două există înţelepciune.
E drept că aia cică vine pe la 50…

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza