Hurry no Worry

Horoscopul in the city

Că ne place sau nu, nu prea se doarme săptămâna asta. Cald, mon cher…

BERBEC: Încă îți împarți timpul între familie și carieră, două dintre cele mai active sectoare ale vieții tale în această perioadă. Caută să te consulți și cu ceilalți înainte de a lua decizii majore, nu vrei să le faci pe toate, din nou, pe bază de impuls.

TAUR:  Ar fi o perioadă bună pentru a vorbi despre ce te macină, nu lăsa tensiunea să se acumuleze în timp și caută latura practică. Spre sfârșitul săptămânii începi să te gândești mai mult la distracții, cel mai probabil ceva ce include gheață și umbreluță.

GEMENI: Încă ești concentrată pe planul financiar, ai deja niște idei pe care le poți aduce în plan real. Ideal ar fi să nu te pierzi printre detalii și să te apuci de treabă, mai ales că Luna este în creștere și, deci, ești susținută în proiectele noi.

RAC: Este ultima săptămână de aglomerare de planete la tine în zodie, e posibil să revii treptat la obiceiuri mai vechi pe care le aveai. Ai în continuare ai un aer destul de colorat și o vitalitate foarte bună.

LEU: Săptămâna asta nu te agiți prea tare pentru atenție, preferi mai mult rolul de observator. Anumite lucruri pe care le-ai făcut în trecut ar putea să își arate efectele săptămâna asta, deci să fii pregătită pentru a vedea un bumerang pe care l-ai lansat acum ceva timp.

FECIOARĂ: Ești pe un val de socializare, nu că nu ai fi tu o persoană orientată, dar  de data asta îți place să îmbini plăcutul cu necesarul. Ai putea să te implici în proiecte care să aducă schimbări mari în viețile unora sau altora.

BALANȚĂ: Continui să investești la nivel de carieră și imagine publică, dar încearcă să găsești un echilibru între cei care au nevoie de tine la birou și cei care au nevoie de tine acasă. De asemenea, nu neglija semnalele pe care ți le transmite corpul fizic, el știe mai bine ce are nevoie.

SCORPION: Se mai schimbă câte ceva în viziunea ta față de lume, mai ales când vine vorba de lucruri practice. Cauți să plasezi idei mari în fapte mici și asta nu poate să prindă rău, mai ales dacă o faci și pentru binele altora, nu doar cel personal.

SĂGETĂTOR: Ar fi mai indicat să nu faci foarte mult spectacol când vine vorba de ego, problemele cu care te confrunți tu există și pentru alții. Totuși, e posibil ca săptămâna aceasta să marcheze finalul unei perioade sau a unei situații mai complicate.

CAPRICORN: Încă ești prinsă într-o gamă largă de relații și acum este cel mai bun moment pentru a colabora și pentru a învăța ce înseamnă munca în echipă. Totuși, nu forța lucrurile și lasă-i pe alții să te numească lider, nu vrei să atragi prea multă atenție asupra ta.

VĂRSĂTOR: Din nou, e mult de muncă și preferi să te concentrezi aici mai mult decât în alte părți. Ai o viteză bună cu care îți abordezi agenda zilnică și reușești să îți duci până la capăt proiectele. Ideal ar fi să îți găsești și timpul necesar pentru relaxare.

PEȘTI: Intri într-o fază ceva mai relaxată, nu îți mai prinzi urechile cu munca sau relațiile, preferi să vezi partea mai amuzantă a vieții. Oricum, atragi atenție în jurul tău și e posibil să apară niște oameni interesanți, care te intereseze pe viitor.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza