Hurry no Worry

Horoscopul in the city…

Zice el, Dezideriu că ne aşteaptă o săptămână care începe mai greu, dar care se termină pe un mare val…

BERBEC: Durează ceva până te trezești, dar și când te trezești, nu te mai oprește nimic. Luni și marți mai bine îți asculți intuiția, vocea interioară, piticii din ureche, cum vrei tu să îi numești. Miercuri încearcă să nu te cerți cu nimeni și ai grijă ce vorbești, nu intra în discuții cu subiecte grele.

TAUR: Prietenii te susțin cu tot ce ai nevoie la început de săptămână. Miercuri încearcă să eviți certurile la muncă sau cu partenerul. Pe la final de săptămână poți să te aduni în colțul tău și să îți organizezi gândurile și planurile.

GEMENI: Te preocupă finanțele la început de săptămână, dar pentru că planeta care te guvernează este la ea acasă, poți să vorbești despre treburile astea cu superiorii. Mai exact, îți poți încerca norocul Marți. Cu precizarea că ar trebui să ai temele făcute, nu blufa!

RAC:  O perioadă bună să îți îndrepți atenția spre imaginea ta sau spre carieră. Marți s-ar putea să apară cineva interesant, de la care să poți învăța foarte multe lucruri. Folosește energia care se acumulează, mergi la sală, ieși la alergat, fă sport, ca să nu te trezești nervoasă.

LEU: Ar putea să apară mici cheltuieli neprevăzute și dacă nu ai cum să le rezolvi, te poți împrumuta. Nu ești în cea mai bună formă posibilă, dar dacă îți acorzi câteva minute pe zi pentru echilibrul tău intern (de oriunde ar veni acesta – o carte, o plimbare, o discuție), lucrurile ar trebui să meargă mai bine.

FECIOARĂ: Oricât de ciudat ar începe săptămâna, încearcă să vezi partea plină a paharului. Nu pentru că așa e vorba, ci pentru că ai parte de noroc în perioada asta. Ar putea fi, în schimb, o perioadă foarte frumoasă în cuplu.

BALANȚĂ: În sfârșit, ai mult de muncă și o faci foarte bine, astfel încât crești frumos în ochii superiorilor tăi. Nu doar datorită hăinuțelor tale originale. Finanțele încă nu strălucesc, dar nici Roma nu a fost construită cu un salariu, deci ai răbdare!

SCORPION: Nu prea îți stă mintea la muncă sau ocupații serioase, s-ar spune că ești creativă și te ții de glume. Atragi atenția unor bărbați interesanți și, dacă nu ai pe nimeni care să te aștepte acasă, poate nu încui ușa la ora 20:00. Totuși, nu uita că este o perioadă în care trebuie să dovedești maturitate, pe termen lung.

SĂGETĂTOR:  Începi săptămâna cu un chef de a sta mai mult pe acasă decât a ieși pe ușă. Te mobilizezi mai greu, dar o faci bine și calitatea muncii tale crește exponențial. Deja vineri lucrurile vor merge mult mai ușor, mai ales la locul de muncă.

CAPRICORN: E agitație în viața ta și ar fi bine să le tratezi cu ceva mai multă responsabilitate. Nu încerca să fugi de schimbări, dacă au loc în jurul tău. De asemenea, nu este cel mai bun moment pentru a trata relația cu partenerul din prisma copilului râzâgâiat. Fii corectă, mai ales cu tine!

VĂRSĂTOR:  Multă treabă de făcut, dar nu la job este toată magia. Ai putea să deschizi o nouă etapă în viața de cuplu. Dacă ai pe cineva, ăsta este momentul să îmbunătățiți relația (voi știți mai bine cum). Esențial este să vă tratați cu responsabilitate și maturitate, nu vă mai căutați acele din fân.

PEȘTI: Începi săptămâna într-o stare ceva mai sensibilă, nu lua toate glumele personal, nu se ia nimeni de tine. De marți încolo începi să te mobilizezi și îți găsești inițiativa de care ai nevoie, doar să nu exagerezi. Ar putea fi o perioadă frumoasă la locul de muncă, dar trebuie să deschizi și tu ochii și urechile.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

1 Comentariu

  • Tony 6 iulie 2015 at 4:04 PM

    Cum e zodia asta? Ce “PASARELE” are? Cand face urat? VARSATOR “ITI SPUN DREPT…”Originalul” zodiacului, Varsatorul, e plin de contradictii si paradoxuri.E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari. Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros. Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie? Varsator: Buna, Doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine! Scuzele zodiilor : Varsator: Toti ceilalti faceau acelasi lucru. Era cel mai interesant lucru de facut. Ma plictiseam rau de tot. Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens? Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma? Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta? Varsator – Parcare cu plata. Timp limitat 1 h. De cati …este nevoie ca sa schimbi un bec? Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

  • Comenteaza