Hurry no Worry

Horoscopul in the City

E luni şi George se grăbeşte. Că doar e Berbec…

Enjoy:)

BERBEC: Săptămâna începe cu planuri financiare, poate ai de organizat finanțele, poate încasezi salariul și te gândești ce hăinuțe de vară lipsesc din garderobă. Poate nu uiți și de facturi. De marți încolo îți dai seama că ai multe lucruri de făcut. Grăbește-te încet, dacă nu cumva ești medic la Urgențe.
TAUR: Trebuie să vorbești cu cineva despre diverse treburi care ți s-au întâmplat sau diverse scheme financiare pe care le-ai visat în ultima vreme. Finalul de săptămână ar putea veni cu diverse surprize mici, deci să nu fii surprinsă!
GEMENI: Tu simți nevoia să vorbești (în mod absolut șocant) despre emoțiile tale. Oricum, de marți încolo spargi rutina, mergi la un eveniment interesant sau te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Spre final de săptămână deja devii un stindard al originalității.
RAC: Ești agitată cu totul. Dacă săptămâna începe cu o relativă detașare față de lumea reală, pe parcurs devii om al acțiunii. Finalul de săptămână ar putea veni cu surprize, mai ales la nivel relațional. Nu este indicat să îți verși nervii pe el /ei / nimeni.
LEU: Ești în continuare pe un val de optimism pe care nu reușești să ți-l explici, dar nici nu îți propui foarte tare. Săptămâna aceasta ar putea fi foarte bună, dacă îți acorzi mai mult timp făcând ce îți place și mai puțin ce place altora.
FECIOARĂ: Începi săptămână în forță, ai planuri mari la nivel de carieră sau imagine publică, dar încearcă să nu duci muncă de lămurire cu superiorii. Nu e momentul în care să te impui ca o forță a naturii. La sfârșit de săptămână îți încarci bateriile.
BALANȚĂ: Încerci să găsești sensurile vieții, dar de data asta ai putea încerca să te concentrezi pe sensurile carierei tale. Apar oportunități în această perioadă, nu le da cu piciorul doar pentru că te hotărăști mai greu.
SCORPION: Multe din lucrurile pe care le gândești de ceva timp pot fi aduse în realitate zilele acestea. Nu te atașa prea tare de ideile tale și încearcă să nu reacționezi disproporționat. O cafea vărsată este ceva oribil, dar nu e nevoie să moară nimeni din cauza asta. Mai există destulă cafea pe lume.
SĂGETĂTOR: Pentru tine totul se întâmplă la nivel de relații zilele acestea, traversezi o perioadă foarte activă cu iubitul/soțul. Încearcă să eviți discuțiile despre “lucrurile voastre”, nu ești cel mai organizat om pe care îl știi.
CAPRICORN: Mult de muncă, dar îți place ce muncești în perioada asta. Oricum rămân efecte la nivel de imagine, ești foarte vizibilă în perioada asta. Ai putea să încerci niște culori mai îndrăznețe în vestimentație. Poate este momentul să treci mai departe de alb, negru, gri și bej.
VĂRSĂTOR: Copilul îți ocupă ceva mai mult timp decât ai presupus tu inițial. Este o perioadă bună să răspunzi întrebărilor de tip “de ce?”, nu crezi? Sau, dacă nu ai copil, poți să descoperi câteva talente din sfera creativă. Nu, cântatul sub duș nu se pune.
PEȘTI: Încearcă să nu începi săptămâna cu discuții filosofice în contradictoriu, oricum puțini oameni înțeleg ce simți tu cu adevărat sau viziunea ta. În schimb, îți poți îndrepta atenția spre lucrurile mici ale vieții, care te animă mai tare în această perioadă.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza