Concurs, Hurry no Worry

Concurs & cadou: ochelari de soare

Fact 1: mie imi ia aproximativ 2 ani pana imi gasesc o pereche de ochelari de soare care sa mi placa. Probez circa 4522, nici unii nu imi vin cum trebuie, pentru ca am nasul stramb, cearcane, psihoze si asa mai departe. In ultimii 10 ani mi au placut cu adevarat 2 perechi de ochelari, dintre care pe unii i am pierdut de 2 ori (prima data i am cautat prin jumatate de Marais) si fiind ingrozitor de scumpi am zis ca nu ii mai cumpar (si stiu ca o sa sufar toata viata)

Fact 2: am fotofobie (de fiecare data cand spun asta ma gandesc la melodia lui Alexandru Andries, am pneumonie, doctorul mi a zis ca n am) asa ca port ochelari de soare si iarna. Sau in special iarna.

Asa ca atunci cand am descoperit Ojo a fost pentru mine o adevarata usurare. Am intrat din intamplare in magazinul din Promenada (mai e unul si in Mega Mall) pentru ca sunt super sceptica la ochelari si surprinzator am gasit 2 perechi in 15 minute (credeti ma, asta e echivalentul a 2 ani de cautari si nu glumesc). Plus ca pretul e foarte accesibil, undeva putin peste vreo 250 de lei.

Si pentru ca noua ne place sa facem cadouri si pentru ca vine Craciunul, avem un concurs pe repede asa. Cine ne spune de ce trebuie sa purtam ochelari de soare iarna castiga nu una, ci 2 perechi de ochelari. Pentru ca asta e principiul la Ojo. Respectiv buy one, get one free

PS: eu cred ca mi i mai iau si pe astia

 

14068061_1065111400191957_4102166302445836904_n

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza