How they beat us, Men's Planet

Războiul stelelor. Spoiler alert

Urmează o postare inspirată din fapte reale.

Se făcea că era undeva pe la sfârşitul mileniului trecut. Pentru mai tinerii noştri cititori, pe vremea aceea să mergi la film cu un băiat era şmecherie. Însemna că îi place de tine şi că există potenţial de idilă. Acum, noi fiind mai în vârstă nu ştim exact cum se mai desfăşoară lucrurile, dar pe vremea noastră (hehe) îţi sunai toate prietenele să le spui că X te-a invitat la film.

Bun. Să presupunem că X o invită pe Y la film. Să presupunem, din nou, că filmul despre care vorbim este Star Wars. La Sala Palatului. Detaliu important, Sala Palatului era Sala Palatului, nu cinema Favorit, din Drumul Taberei, printre şobolani. La propriu şobolani.

Y, logic, după ce îşi anunţă toate prietenele de marele eveniment care urmează, se duce la film. Se îmbracă frumos, de oraş, se dă cu deodorant (impulse mov), se spoieşte cu toate fardurile din casă, se încarcă de energii pozitive, se suie ]n 368 şi se duce în Centru.

Se întâlneşte cu X (al cărui nume oricum nu este reţinut de către istorie), intră în sală, el îi povesteşte entuziast despre Războiul Stelelor şi cât de mişto o să fie şi cât de tare e filmul şi tehnologie şi viitor şi şi şi şi.

generic de început tadaaam. Emoţii, aplauze, Y rezistă. Nu înţelege nimic, încearcă să se concentreze, încearcă, încearcă, încearcă….imaginile se succedau cu repeziciune, o plajă minunată cu ape albastre, surferi, pe plajă se juca volei, apoi acţiunea se mută la New York, la Sephora din Times Square, pe urmă într-un avion unde stewardesa aducea şampanie şi câte un diamant pentru fiecare pasager.

Brusc, simte că o scutură cineva. Era X. Încerca să o trezească. Star Wars se terminase.

(Ce am aflat, din sursele noastre, e ca Y a dormit foarte bine în timpul acestui film. Am mai aflat, de asemenea, că potenţiala idilă dintre X şi Y s-a sfârşit atunci, pe muzica de final a Războiului Stelelor. Despre care Y nu ştie nimic nici acum, 20 de ani mai târziu)

 

 

index

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza