How they beat us

Cele 1000 de întrebări ale lui Matei (înaintea unei plecări)

Background: plecam la Barcelona din Craiova. Pana la Craiova luam trenul. De acolo cu avionul. Barcelona este orasul mult-iubit al lui Matei. Matei se agita inaintea plecarii.

Actiunea interogativa de mai jos se desfasoara pe parcursul unei zile jumate( o zi inainte de plecare si in ziua plecarii)

Ai luat biletele de tren? Cand plecam? La 10.45? Nu e prea tarziu? Daca ninge si intarzie trenul? Si pierdem avionul…

Deci sigur ai luat bilete la tren…

Da’ biletele de avion? Le ai printat? Nuu??? Cand le printezi? Mainee?? Daca nu merge imprimanta si a ramas fara toner? Daca se inchide la mall? Daca n- ajungem la timp la aeroport? Da’ de ce nu fac check-in ul la aeroport?

Si bagajele? De ce nu luam bagaj de cala? Daca nu ma lasa sa trec cu kendama? Ai cantarit bagajele? Si le-ai masurat? Mai bine luam si bagaj de cala…

V ati luat toate actele? Doar buletinele?? Pai de ce doar buletinele? Puteti sa treceti doar cu buletinele?? Pai cum se poate? Si pana acum de ce ati mers cu pasapoartele? Daca nu va lasa sa treceti? Si pasaportul meu l-ati luat? Da’ e valabil? Sigur l-ati luat? Nu va trebuie cazier? Sigur nu va trebuie? Si daca va trebuie?

Si la gara cand ajungem, daca nu gasim taxi? Ca e ajunul Craciunului totusi…Si daca intarziem la avion?

 

In tren…

Cand ajungem la Craiova? La 2? Sigur la 2? Ia uita-te pe bilet. Si mai avem mult? Ce m-am plictisit! Cat mai avem? Si cum stim cand ajungem la Craiova? Daca trecem de Craiova si nu ne dam seama? Poate adormim. Sa n-adormim.

Da avionul cand pleaca? La 5. Sigur la 5? Nu la 6? Si avem timp sa ajungem de la gara la aeroport? Cu avionul cat facem? Sper sa nu intarzie…Sper sa nu ninga…

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza