Goin' out...

Ursuleţul care vrea copii vs. tocilarii care salvează lumea

Cum ar veni Ted 2 sau Pixels. Că tot e weekend.

Sigur aţi trecut măcar o dată pe lângă un afiş ( ah, so-so cute!) cu ursuleţul Ted. Şi poate nu sunt chiar singura care nu văzuse partea întâi şi care, inocentă, i-a spus copilului, duios “Ia uite, iubire, nu vrei mai bine, decât să mergem la filme cu vampiri, să-l încercăm pe ăsta? Cred că e tare drăgălaş…”

Acuma, nu am greşit prea mult. Filmul e mişto. Dar nu i-aş spune drăgălaş. Nu e deloc violent, ceea ce e un progres, dar te pune în situaţia de a da multe explicaţii de genul “Ce e aia o bancă de spermă?”

Filmul începe cu o voce suavă care ne spune că “Fericiţi până la adânci bătrâneţi există doar în poveştile cu zâne.” Ceea ce, în funcţie de vârsta copilului poate fi deprimant sau educativ. Din fericire pentru toată lumea, la final Binele învinge.

Ursuleţul bea bere şi se ceartă cu nevasta că-i cheltuie banii. Ursuleţul se distrează aruncând cu roşii în trecători.  Prietenul lui se masturbează ca să-l ajute să aibă un copil. Aflăm şi despre faptul că e bine să ai un penis mare. Şi despre utilitatea filmelor porno.

Cuvântul “fucking-ceva” şi derivatele lui se aud la fiecare 2 minute. Plus “jerk off” “piece of shit” şi toată gama de înjurături.

Şi nu, nu vă spun nicio clipă să nu-l vedeţi, mie mi-a plăcut. E de mers cu prietenii. Şi cu copilul dar nu sub 10. E mai greu cu explicaţiile de după. Pe care, pe de altă parte, la un moment dat tot o să le aveţi.

A doua variantă de weekend e Pixels. Sau tocilarii care salvează lumea de atacul jocurilor video.

Aici lucrurile sunt un pic mai simple. Fiind despre jocuri, fie ele şi din anii 80, copilul va fi fascinat. Ca şi Ted 2, filmul are un mesaj pozitiv, e relaxant. Singura observaţie ar fi că la final, copilul va ateriza în faţa consolei şi mai decis să aprofundeze problema.

Pixels abia a intrat în cinematografe săptămâna trecută parcă. Noi l-am văzut, împreună cu o prietenă, la Grand Cinema Digiplex în Băneasa. Have fun şi aştept să mă contraziceţi:)

 

 

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza