Goin' out...

Spectacolul Zurli, de la râs la plâns

N-avea 2 ani fiică-mea când a ajuns la primul spectacol Zurli. Eram convinsă că după câteva minute vom pleca acasă. N-a fost să fie! A fost în schimb dragoste la prima vedere. De atunci nu ratează niciun spectacol Gaşca Zurli, ba chiar Fetiţa Zurli a fost invitata de onoare la ziua ei iar Diana îşi doreşte foarte tare să ajungă şi ea pe scenă, împreună cu trupa. S-au auzit, Mirela Retegan? 😊
Când am auzit de spectacolul Hai la Masă, pitica tocmai mă certa că ea nu a mai fost demult la Zurli şi că aşa ceva este inacceptabil. Aşa că am simţit cumva că astrele lucrează cumva în favoarea mea.

Mă aşteptam totuşi să mă plictisesc că, de, sunt un adult serios şi cu griji pe cap, n-are cum să mă impresioneze încă un spectacol pentru copii, fie el şi marca Zurli. Când colo, am cântat şi dansat cot la cot cu fiică-mea. Şi am râs şi chiuit. Dar am şi plâns. Bine, nu eu, ci minidiva care şi-a dat frâu liber emoţiilor în timpul a 2 melodii: „Cântec pentru Maya” şi „Iubeşte-mă, mamă, iubeşte-mă, tată!” Ştiam că este sensibilă şi atentă la detalii, dar acum m-a impresionat teribil reacţia ei.

Sigur, după ce s-au terminat cele 2 melodii, a terminat şi ea cu sentimentalismele şi a revenit la veselia caracteristică. Iar când s-a terminat spectacolul, prima întrebare a Dianei a fost: „Mama, când e următorul?”

Şi de data asta m-am bucurat să ştiu şi răspunsul: pe 9 decembrie, de la ora 11.00, la Circul Globus.

Şi următoarea veste bună: de azi s-au pus biletele în vânzare dar aţi face bine să vă grăbiţi, pentru că sunt pregătită să bag mâna în foc că şi spectacolul acesta va fi sold out, ca mai toate marca Zurli.

credit foto: the one and only, Ovidiu Craiciu

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza