Goin' out...

Să facem zarvă despre… Zarva:)

Nu ştiu alţii cum sunt dar eu, când mă gândesc la momentele din anii trecuţi, în care fix duminica, în singura mea zi liberă, copilul mă anunţa că are o petrecere cu colegii la un loc de joacă, parcă simt şi acum fiorul rece pe şira spinării. Ăla pe care îl aveam de fiecare dată când ştiam că urmează 3 ore, petrecute într-un loc…:
– din care nu puteam pleca, desigur, căci copilul la un moment dat are nevoie de apă, de un tricou de schimb, de mâncare sau de atenţie
– în care nu aveam ce face şi nici cu cine căci, presupunând că aş fi dat în mintea copiilor şi, în disperare de cauză, aş fi năvălit de plictiseală chiar şi printre bile, acolo abia aveau loc copiii. Iar alte variante de enertainment-ioc.
– în care în cel mai bun caz găseam o cafea, dar nu mereu, căci acolo se vând produse-nu-i aşa-pentru copii, nu pentru mame adormite. Fumatul, fie el şi nervos, fiind evident exclus.
– din care, de cele mai multe ori, nu puteam evada niciunde, chiar dacă aş fi convins copilul să nu mă chinuie, căci locaţiile nu-mi ofereau variante.
… pe măsură ce scriu îmi dau seama că aş putea continua la nesfârşit, ori nu acesta e miezul postării. Dimpotrivă.
Odată aceste frustrări stabilite, veţi înţelege de ce simt nevoia să fac zarvă… despre Zarva🙂

         
Am ajuns acolo singură, într-o zi în care fiul de 12 ani şi-a făcut program în oraş. Cu prietenii la o… ciorbă. Am zâmbit când am primit invitaţia. Să merg singură, de bună voie şi nesilită de nimeni la un loc de joacă, ei, asta da situaţie. Dar nu, nu ăsta a fost şocul zilei. Şocul zilei a fost că atunci când fiul şi-a sunat mama să vină să-l ia din Centrul Vechi, ea n-ar mai fi plecat dintre baloane, prăjituri şi partenere de joacă mişto. Atât de fain e locul.
Căci e acel loc…
– în care duci copilul şi uiţi de el căci doamnele de acolo nu doar că îl ţin ocupat ci îl şi vrăjesc în aşa fel încât nu va vrea să mai ştie de tine. Başca are prea multe de făcut. Îi aşteaptă avionul Micului Prinţ, pereţi numai buni de căţărat sau mâzgălit, căsuța din copac şi cea cu povești, toboganul cu aterizare printre bile colorate.

    
– în care eu una m-am amuzat copios căci există, n-o să credeţi, variante de joc şi pentru noi, mamele-copii. Cum ar fi conceptul de kinect foto, jocuri interactive şi proiecții 3D.

        
– în care au una dintre cele mai bune cafele, pe care am băut-o la doi paşi de copii, într-o zonă amenajată ca o cafenea adevărată. Şi am băut-o cu prietenele.

   
– din care, la o adică, poţi ieşi căci eşti la doi paşi de centru iar maşina te aşteaptă cuminte chiar în parcare. Cel mai probabil însă, n-o vei face:)
Şi da, e Zarvă mare la Zarva. Doar că, în 350 de metri pătraţi, n-o auzi… Decât dacă vrei.

   
E mişto ca loc de joacă, e mişto pentru petrecerea de ziua copilului ba, ca să nu ziceţi că nu v-am zis, poate fi folosit şi pe post de… bonă.
Programul: în fiecare zi, de marți până vineri, între orele 11.00 – 21.00. Preț- 20 lei/h
Aveţi detaliile pe site sau pe pagina lor de FB. Şi pe INSTA, desigur:)

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza