Goin' out...

Prima mea participare la Webstock 2017

Ştiţi cum e vorba aia: „ai grijă ce-ţi doreşti pentru că ţi s-ar putea întâmpla”? Ei, aşa şi cu mine. Mi-am dorit tare mult să ajung şi eu la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, organizat de Evenys. Iar anul acesta, la a noua ediţie, mi se întâmplă. Vineri, pe 29 septembrie 2017, voi fi toată ziua la Webstock 2017, în calitate de blogger acreditat şi ţopăi de nerăbdare în aşteptarea acestui moment.

Ce-i atât de important la evenimentul acesta? E simplu. Ai ocazia aici să întâlneşti cei mai pasionaţi şi cei mai pricepuţi oameni din online, afli cele mai noi tendinţe în social media, ai ocazia să asculţi speakeri pe care nu îi găseşti tocmai uşor şi sigur nu îi găseşti pe toţi laolaltă. Eu, de exemplu, abia aştept să îi ascult pe Alex Gîlmeanu, Marius Manole, Cătălin Cârstoveanu sau Dragoş Stanca.
Prima parte a zilei este dedicată Conferinţelor Webstock iar seara este dedicată Premiilor Webstock. Ce sunt aceste conferinţe? Întâlniri interactive în care se discută despre noile tendinţe în domeniu dar şi despre bune practici, comunicare şi promovare în social media. Aflăm despre cele mai noi tehnologii dar şi aplicaţii.
Premiile Webstock reprezintă, cum altfel, recunoaşterea celor mai creative şi inedite proiecte din social media, realizate în România în ultimul an.
Pe cine interesează? Vloggeri, bloggeri, influenceri, celebrităţi media, digital managers, instagrammeri, specialişti PR şi community managers. Şi pe oricine altcineva atras de fenomenul social media.
Găsiţi mai multe detalii aici. Iar vineri vin cu noutăţile de acolo, la cald.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza